Емоційна історія про спадщину предків: про що серіал Учениця Мольфара і де дивитися всі серії

Учениця Мольфара
14:00
Учениця Мольфара: дивитися онлайн усі серії

Учениця Мольфара: де дивитися всі серії українського серіалу

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 14:00 на телеканалі 1+1 Україна транслюють український серіал Учениця Мольфара, який вже завоював увагу глядачів своєю оригінальною історією.

Про що серіал?

Серіал Учениця Мольфара розповідає історію молодої дівчини Христини, що після тяжкої втрати рідної домівки через окупацію, відправляється на захід України. Шукаючи порятунку в цій місцевості, дівчина знаходить дещо більше, а саме - магічний дар, що відкриває в ній здібність розуміти і відчувати надприродні явища. Завдяки ляльці-мотанці - потужному інструменту для звʼязку з потойбічними силами, Христина бачить долі людей, яким може допомогти. Її зустріч із Мольфаром, досвідченим хранителем української магії, стає доленосною. Саме він стає її наставником, передаючи Христині унікальні знання та допомагаючи розвивати її дар. Завдяки цьому Христина починає допомагати іншим людям вирішувати власні проблеми, вірити у свої сили та знаходити вихід із найскладніших ситуацій. 

Серіал вражає неперевершеним акторським складом. Головну роль Христини виконала талановита Олена Михайличенко, яка чудово передала складність свого персонажа. Її героїня — це не просто учениця Мольфара, а жінка, яка самостійно переживає важкі життєві випробування. А мудрого Мольфара зіграв Андрій Жила. Їхні персонажі вдало демонструють глибину українських традицій та людських взаємин. 

Кожен епізод Учениці Мольфара містить у собі повчальну історію, що спонукає глядачів замислитися над своїм життям. Через історії інших людей, до яких звертається Христина, ми бачимо, як внутрішня сила та віра у власні можливості допомагають вирішувати складні життєві проблеми.

Де і коли дивитись Ученицю Мольфара?

Учениця Мольфара виходить щодня з понеділка по п'ятницю о 14:00 на телеканалі 1+1 Україна.

Всі серії серіалу Учениця Мольфара вже доступні на сайті 1plus1 — дивитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сприяє духовному зростанню та розкриває таємниці української спадщини: 6 причин подивитися серіал Учениця Мольфара

Новини по темі