«Українські сенсації» на «1+1» покажуть останнє інтерв'ю убитого російського екс-депутата Вороненкова та його сім'ї

«Українські сенсації» на «1+1» покажуть останнє інтерв'ю убитого російського екс-депутата Вороненкова та його сім'ї

Журналістам проекту вдалося в останній раз зазирнути в сімейну ідилію Вороненкових.

Поділитися:

У суботу, 24 березня, о 20:15 на телеканалі «1+1» проект журналістських розслідувань «Українські сенсації» покаже останнє інтерв'ю з екс-депутатом РФ Денисом Вороненковим в колі сім'ї.

Журналістам проекту вдалося в останній раз зазирнути в сімейну ідилію Вороненкових. Напередодні вбивства політик та його вагітна дружина – колишній депутат Держдуми РФ, оперна співачка Марія Максакова – вперше показали 10-ти місячного сина Ваню. Журналісти також зняли, якими українськими піснями розважає сина його мама.

Крім того, в програмі покажуть сенсаційне передсмертне інтерв'ю екс-депутата Вороненкова, записане лише у 550 метрах від місця, де через кілька днів його вб'ють. Тоді він вперше розповів про можливих замовників, яким було б вигідно позбутися «свідка, що говорить». Також у новому випуску «Українських сенсацій» Денис Вороненков розповів усі подробиці того, як змушували незгодних депутатів голосувати за анексію Криму.

Нагадаємо, колишнього депутата від КПРФ Дениса Вороненкова, який у жовтні 2016 року виїхав в Україну та отримав тут громадянство, було вбито 23 березня в центрі Києва в результаті стрілянини. Раніше він дав свідчення Генеральній прокуратурі України у справі про державну зраду Януковича.

«Українські сенсації» виходять в ефірі «1+1» щосуботи о 20:15.