Актори серіалів Величне століття. Роксолана та Уламки щастя зізналися, скільки вони заробляють

Стало відомо, скільки заробляться актори найпопулярніших турецьких серіалів.

Поділитися:

Найпривабливіші актори турецьких серіалів (фото)Турецькі актори серіалів «Величне століття. Роксолана» та «Уламки щастя», який 8-го серпня стартує на 1+1, мають не лише величезні армії прихильників, а одні з найбільших гонорарів серед своїх колег.

Халіт Ергенч, який зіграв султана Сулеймана у «Величне століття. Роксолана», за зйомки в кожній серії отримував по 90 тис. лір (приблизно 740 тис. грн). У новому проекті «Ізмір 1918» гонорари актора зросли – 140 тис. лір за кожну серію.

Турецький секс-символ Еркан ПетеккайСекс-символ Туреччини показав дивовижні відео з відпочинку в Африці також числиться в списку найбільш високооплачуваних знаменитостей. Гонорар актора за зйомки в кожній серії серіалу «Уламки щастя» становить 100 тис. лір.

Зірка серіалу «Величне століття: Кьосем» Берен Саат популярна не лише в Туреччині, а й за кордоном. У новому сезоні актриса отримуватиме по 110 тис. лір (905 тис. грн) за серію. Якщо підсумувати її гонорари за весь проект, то очевидно, що Берен Саат залишила своїх конкуренток далеко позаду.

Актриса Джансу Дере – ще одна зірка серіалу «Величне століття. Роксолана» – протягом чотирьох сезонів практично не з'являлася на екранах за винятком зйомок в серіалі «Чудовий вік». У новому сезоні у неї амбітні плани – за кожну серію в проекті їй виплачуватимуть 70 тис. лір.

Нагадаємо, що зірка серіалу «Уламки щастя» Нургюль Ешілчай зачарувала підписників архівним фото.