Чому Нургюль Ешілчай покинула серіал «Уламки щастя» ще до його завершення

Актори зізналися, чому насправді померла головна героїня серіалу Гульферен.

Поділитися:

Епізод турецького серіалу «Уламки щастя», в якому вбивають головну героїню Гульферен, – один із найдраматичніших та найшокуючих для прихильників стрічки. Як виявилося причина такого повороту подій не в «кровожерливості» сценаристів, а в акторах, які зіграли головні ролі – Нургюль Ешілчай (Гульферен) і Еркан Петеккая (Джихан Гюрпинар).

Нургюль Ешілчай стверджує, що її героїню довелося «вбити» через втому актриси та її бажання взяти участь в іншому проекті. Проте в турецьких ЗМІ ходять чутки, що причина смерті Гульферен прихована в особистих стосунках між Нургюль Ешілчай і Ерканом Петеккая.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нургюль Ешілчай похизувалася стрункою фігурою в розкішній сукні з декольте

Подейкують, що Еркан відмовлявся від зйомок у сценах, де його герой цілує героїню Нургюль, тому Гульферен вбили через стрес, який відчував провідний актор серіалу «Уламки щастя».

Я не цілуюся, – наполягав Еркан Петеккая.

Зауважимо, що в першій версії сценарію серіалу «Уламки щастя» такого фатального повороту сюжету не було.

Нагадаємо, що з 9-го січня на каналі 1+1 відбудеться прем'єра турецького мелодраматичного серіалу «Кохання проти долі». В основі сюжету – історія простої дівчини Еліф, яка погоджується стати сурогатною матір'ю, аби врятувати своїх близьких.