Величне століття. Нова володарка: Цікаві факти з життя Аслихан Гурбюз

Біографія і творчість відомої турецької акторки.

Поділитися:

На телеканалі 1+1 вже незабаром відбудеться прем’єра турецької історичної гостросюжетної драми Величне століття. Нова володарка. Стрічка розповідає про життя нащадка легендарної , султана Ахмеда I, та його фаворитки, красуні Анастасії (Кесем). Юна дівчина, як і Гюрем Султан, пройшла тернистий шлях від полону до трону могутньої держави, і змогла стати найвпливовішою жінкою Османської імперії.

Роль Халіме-султан, матері шехзате Мустафи І, виконала відома турецька акторка Аслихан Гурбюз. Аби познайомити вас ближче, ми підготували добірку з найцікавіших фактів із біографії та відкрили секрети особистого життя акторки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фактів про турецьку красуню Берен Саат, які вас вразять

Майбутня акторка народилася у невеликому турецькому містечку. Згодом її сім’я переїхала у Стамбул. У ранньому віці дівчина втратила батька, і ця трагедія дуже на неї вплинула. 

 

A post shared by Aslıhan Gürbüz (@gurbuzasli) on

Аслихан з дитинства мріяла стати акторкою, і після закінчення музичного факультету в одному з місцевих університетів дівчина почала грати в театрі. 

«В ранньому дитинстві я малювала, читала вірші. Дорослішаючи, стала мріяти про роботу в театрі. Моя сім'я підтримувала мене в цьому», - зізналася Аслихан в одному зі своїх інтерв’ю. 

Коли Аслихан навчалася на останньому курсі в університеті, потрапила у жахливе ДТП. Дівчина зламала ключицю. За словами акторки, ця ситуація змінила її характер й ставлення до життя. 

 

A post shared by Aslıhan Gürbüz (@gurbuzasli) on

Через пропозиції у зйомках в турецьких серіалах Аслихан Гурбюз була змушена покинути роботу в театрі, однак заявила, що не шкодує про це. Робота на великому екрані їй до вподоби. Після декількох ролей у популярних серіалах акторці запропонувала роль Халіме-султан у Величне століття. Нова володарка. Її героїня таємнича, жорстка та сувора. Її єдина цінність - син шехзаде Мустафа І, якого вона мріє посадити на трон. У гаремі Халіме остерігаються, адже знають про причетність султани до темної магії. 

Аслихан Гурбюз була у шлюбі протягом 3 років, а потім розвелась з чоловіком. Акторка не виставляє своє особисте життя на показ, проте часто ділиться із шанувальниками життєрадісними знімками на своїй сторінці в Інстаграм. Жінка обожнює природу, тваринок та подорожі. 

 

A post shared by Aslıhan Gürbüz (@gurbuzasli) on

 

 

A post shared by Aslıhan Gürbüz (@gurbuzasli) on

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жіночі образи у серіалі Величне століття. Нова володарка