Драматична історія про материнство та пошук кохання: чому варто подивитися серіал "Випадкових зустрічей не буває"

Випадкових зустрічей не буває
Випадкових зустрічей не буває: 6 причин подивитися серіал, який зворушить ваше серце

Не пропустіть мелодраму "Випадкових зустрічей не буває" на "1+1 Україна"!

Поділитися:

Вже цієї суботи, 15 червня, о 21:00 на "1+1 Україна" покажуть серіал "Випадкових зустрічей не буває". Це українська 4-серійна мелодрама, яка неодмінно зачепить ваше серце. Зібрали декілька причин, чому вам варто її подивитися.

►Сюжет обертається навколо Олени, успішної бізнес-леді, яка прагне материнства, але через помилку в минулому не може мати власних дітей. Її мрія про усиновлення дитини стикається з несхваленням з боку чоловіка, що призводить до сімейних конфліктів та розкриття таємниць.

►Героїв пов'язує не лише особисте життя, а й сімейний бізнес. У боротьбі за щастя Олена переживає безліч перешкод, розчарувань і особистих трагедій.

►Головні герої багатогранні та реалістичні. Їм легко співпереживати. Стосунки у серіалі розкриваються емоційно та динамічно.

►Серіал тримає в напрузі протягом усього часу. Несподівані повороти сюжету та драматичні події не дозволяють занудьгувати.

►Мелодрама "Випадкових зустрічей не буває" порушує такі важливі теми, як мрія про материнство, сімейні стосунки та пошук справжнього кохання.

►У серіали зіграли талановиті актори. Образи героїв втілили відома українська акторка Анна Кузіна та зірка серіалу "Обіцянка Богу" Сергій Радченко.

Чи зможе головна героїня витримати всі випробування і знайти справжню любов? Дізнайтеся вже цієї суботи, 15 червня, о 21:00 на "1+1 Україна". Також усі серії доступні на сайті 1plus1.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі