Уся зала на церемонії «VIVA! Найкрасивіші» аплодувала Переможцям стоячи

Переможці вразили гостей церемонії.

Поділитися:

У п'ятницю, 2 лютого, відбулася 10-та ювілейна церемонія нагородження «Viva! Найкрасивіші 2018». Традиційно перед концертом цього вечора червоною доріжкою пройшли популярні артисти, співаки, телеведучі, спортсмени.

Грандіозну подію відвідала команда зірок телеканалу 1+1: Соломія Вітвіцька з Переможцями, Дмитро Комаров, Олександра Лобода, Ігор Циганик, Єгор Гордєєв, Людмила Барбір з Русланом Сенічкіним та учасником проекту «Здійсни мрію» Миколою Галушком.

Хвилюючим моментом концерту стала презентація відеоарту спільного проекту ТСН та журналу Viva! «Переможці», присвяченого героям АТО. Зал аплодував стоячи, висловлюючи щиру подяку всім захисникам України. Серед глядачів були присутні ветерани АТО Вадим Свириденко та Дмитро Блохін з дружинами, тендітна захисниця України Ольга Тарасевич. Найкрасивіші українці – герої, які віддали частину себе за свободу всіх нас.

Кураторка проекту, ведуча ТСН на телеканалі 1+1 Соломія Вітвіцька привітала присутніх, висловила слова подяки всім небайдужим, хто допоміг проекту, і розповіла про грандіозні досягнення у проекті за 2017 рік: 

«У нас був розкішний рік, ми були з проектом у багатьох країнах, спецвипуск журналу Viva! Переможці вже у руках Ніка Вуйчича, американського ветерана Шайло Гарріса, Девіда Лінча та у Папи Римського. Ми пережили багато зворушливих моментів, ми бачимо, як змінюється життя людей з інвалідністю в Україні. Напередодні Нового року законодавчо затверджено, що в усіх офіційних документах буде тільки це формулювання. Маємо багато планів на новий рік. Проект запрошують до Австралії та чекають у ПАР. Цим проектом ми говоримо про ситуацію в країні. У родинах учасників проекту народжуються діти, життя триває, тож обов’язково будуть треті Переможці».

Детально дивіться все у телетрансляції церемонії на телеканалі 1+1 — уже цієї неділі, 11 лютого, о 23:10.

Соціальний мультимедійний проект  ТСН та VIVA! «Переможці» – це вражаючі фото, створені Олександром Мордерером і Тетяною Рубльовою, відеоарт з неймовірними кадрами зі знімального майданчика та спеціальні благодійні випуски журналу VIVA! Переможці.  Герої проекту – люди з необмеженими можливостями, ветерани АТО та паралімпійці, які втратили частини тіла, але не втратили сили духу! Вони загартовують дух і тренують тіло, вони не здаються перед труднощами, надихають і допомагають іншим. Це історії про мужність та перемоги над собою, над болем, над обставинами. Благодійними цілями проекту є психо-фізіологічна реабілітація ветеранів АТО та розвиток спортивного протезування, доступність громадського простору.