За три дні до кохання: Акторка Дар'я Єгоркіна зізналась, яка подія перевернула її життя

Українська акторка розповіла про новий серіал на 1+1.

Поділитися:

Незабаром на 1+1 відбудеться прем’єра нової мелодрами За три дні до кохання.

За сюжетом, справа всього життя успішної Дани Романової опинилася під загрозою. Тим часом молодий бізнесмен Павло Солдатов опиняється на межі банкрутства. Їхні долі неочікувано перехрещуються - і це змінює все. Зокрема зазнають складних випробувань стосунки Павла з коханою Мілою, яку зіграла українська акторка кіно та театру Дар'я Єгоркіна. 

1plus1.ua зустрівся з Дар'єю під час зйомок серіалу та розпитав її про нову стрічку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоруський красень із нового серіалу 1+1 поділився враженнями від Києва

ПРО СХОЖІСТЬ ІЗ ГЕРОЇНЕЮ

Тішуся, що мені випало грати негативну роль, адже раніше мої героїні були більш ліричні.

Міла робить жорстокі вчинки, у цьому плані вона доволі різка. Я так, на щастя, не можу. Попри все, думаю, глядач зрозуміє мою героїню, можливо, навіть співчуватиме їй. Адже насправді вона не така вже й погана.

Часом мені здається, що Дана більш негативний персонаж, ніж Міла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня Тіни Кароль стала саундреком до нового серіалу 1+1

ПРО ВИПРОБУВАННЯ НА ЗЙОМКАХ

Найскладнішим випробуванням під час зйомок для мене було «купання» в холодному Дніпрі. Ми думали, що матимемо дублерів, адже знімали стрічку в листопаді. Я дуже люблю тепло, тому для мене таке завдання було несподіванкою. А втім, зайшовши у Дніпро, відчула задоволення – люблю пробувати щось нове, навіть, якщо це складно.

ПРО ПОДІЮ, ЩО РІЗКО ЗМІНИЛА ЖИТТЯ

Так, життя героїв серіалу змінюється за лічені дні. І в моєму житті була подія, яка його кардинально перевернула. Це народження сина. Головне, що я тоді зрозуміла – тепер я ніколи не буду сама.

Фото зі зйомок: Олександр Кобзар, Євген Лебедин, Дар'я Єгоркіна

ПРО КІНО ТА ТЕАТР

Наразі моя кар’єра пов’язана з кіно, хоча дуже хочу знову повернутися на театральну сцену. Люблю кіно, адже мені цікаво випробувати себе на емоції: чи зможу сьогодні заплакати, показати відчай тощо. Натомість у театрі є контакт із глядачем – цього бракує на зйомках. Там обмін емоціями відбувається одразу: актор чує сміх глядачів, оплески – і це особливі відчуття.

Фото: герої серіалу За три дні до кохання