Цікаві факти про зірку серіалу "Закохай мене, якщо зможеш" Ксенію Мішину

Закохай мене, якщо зможеш
Ксенія Мішина: цікаві факти про зірку серіалу "Закохай мене, якщо зможеш"

Ксенія Мішина: цікаві факти з біографії актори та зірки серіалу "Закохай мене, якщо зможеш" на "1+1 Україна".

Поділитися:

На телеканалі “1+1 Україна” відбувся показ авантюрного детективу "Закохай мене, якщо зможеш". У новому серіалі зіграли улюблені українські актори: Ксенія Мішина, Сергій Журавльов, який від перших днів війни пішов захищати Україну від російських окупантів, а також Андрій Ісаєнко та Наталка Денисенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вивести брехуна на чисту воду: секрети героїні Ксенії Мішиної у серіалі "Закохай мене, якщо зможеш"

За сюжетом, псевдочаклун організував бізнес, який користується великим попитом. Але все може зруйнуватись, коли на слід виходить професійна мисливиця на псевдо-магів. Тепер треба розробити незвичний план, щоб зберегти бізнес. Хто виграє в цій грі і вийде переможцем? Дивіться у детективному серіалі "Закохай мене, якщо зможеш". 

Героїня Ксенії Мішиної — журналістка на імʼя Еля, яка спеціалізується на розкритті фейкових магів-шахраїв. В її житті є місце загадковим розслідуванням і небезпечним іграм. Разом з тим, вона є ідеалісткою, яка ділить світ на “чорний та білий” і не вірить в дива.

Ділимося цікавими фактами про зірку проєкту, акторку Ксенію Мішину. 

Серіал "Закохай мене, якщо зможеш"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: хто ти з героїв серіалу “Закохай мене, якщо зможеш” — авантюрист чи скептик

Цікаві факти про Ксенію Мішину

►Дата народження: 18 червня 1989 року. Знак зодіаку – Близнюки. Місце народження — Севастополь. 

►Перш ніж стати відомою акторкою, пробувала себе у моделінгу. У 2007 році вона стала віцеміс краси на конкурсі «Севастопольська красуня», попри те, що її параметри не цілком відповідали модельним (які були встановлені у той час). Зріст Ксенії Мішиною становить 168 см, а вага нині — 48 кг.

►Акторка відповідально ставиться до грошей. Самостійно забезпечує батьків та сина Платона, якого народила у 22. З батьком хлопчика розійшлася після звістки про вагітність. 

Ксенія Мішина

Фото: instagram/misha.k.ua

►Щоб стати на ноги та забезпечити дитину, на деякий час відмовилася від акторства і працювала на різних роботах. Ксенія працювала аніматором, в агентстві нерухомості та офіціанткою.

►У 2019 році Ксенія Мішина стала переможницею популярного проєкту “Танці з зірками”. Вона виступала у парі з танцюристом Євгеном Котом.

►Ксенії часто дістаються непрості, темпераментні персонажі. Раніше акторка зізнавалася, що обожнює фільми жахів і бажає одного разу виконати в ньому роль.

►Ксенія Мішина готова до випробувань заради своїх ролей. Наприклад, під час зйомок одного із серіалів їй доводилося носити пишні сукні вагою приблизно 10 кілограмів.

Ксенія Мішина фото

Фото: instagram/misha.k.ua

Дивіться серіал «Закохай мене, якщо зможеш» на сайті 1+1 та "1+1 video" на YouTube.

Новини по темі