Олексій Душка перевірить на собі молочну ванну Клеопатри

У новому випуску «Життя без обману» ведучий розкаже усю правду про молочні вироби.

Поділитися:

Як обирати молоко, кефір, ряжанку, йогурт, згущене молоко та морозиво, що не наносять шкоди для здоров’я та гаманця? Українці дізнаються, чим відрізняється пастеризоване та ультрапастеризоване молоко.

Перше нагрівають до 70-80 градусів, щоб молоко очистилося від бактерій, але не втратило свої корисні властивості.

Ультрапастеризоване молоко ж розігрівають до 150 та більше градусів, так воно не псується довше. А щоб воно не згорталося при такій температурі, туди можуть додавати цитрати і фосфати. А от дітям ведучий радить купувати пряжене молоко, тому що в ньому найбільша кількість кальцію та фосфору.

У новому випуску «Життя без обману» Олексій ДушкаОлексій Душка також поставить експеримент із відомою молочною ванною Клеопатри. Ведучий перевірить на собі, чи дійсно молоко здатне омолоджувати та покращувати стан шкіри. Результати цього експерименту глядачі зможуть побачити вже сьогодні о 22:00 в ефірі телеканалу 1+1.

Також, команда проекту провела повторну лабораторну експертизу молока та згущенки, аби порівняти результати з минулорічними та подивитися, чи  покращили виробники якість своєї продукції за цей рік або навпаки знизили її.

Як правильно обирати йогурт для дитини, як виробники можуть маскувати на прилавках зіпсоване молоко під свіже, які цифри на упаковці морозива підтверджують його якість, що можуть підмішувати у згущене молоко, та чи пройшла лабораторну перевірку молочна продукція вашої улюбленої торгової марки – дивіться сьогодні о 22.00 в програмі «Життя без обману» на телеканалі 1+1.