Олексій Душка показав зворушливі фото хрещення доньки

Олексій Душка похрестив доньку
1plus1.ua

Молодий тато Олексій Душка із дружиною Оленою похрестили доньку

Поділитися:

У грудні минулого року ведучий програми Життя без обману Олексій Душка вперше став батьком. У нього з дружиною Оленою народилася донька Даша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Душка показав, як виросла його донечка (фото)

 

A post shared by Oleksiy Dushka (@oleksiydushka) on

Хрещення доньки Олексій Душка розповів, що подарував дружині після народження доньки і чим не пригощав би свою дитинуподружжя провело ще декілька місяців тому, однак Олексій поділився чудовою новиною та зворушливими фото лише зараз. Місцем проведення таїнства була церква Пресвятої Богородиці в Мамаєвій слободі.

До вибору церкви Олексій Душка віднісся дуже відповідально. Декілька років тому ведучий організував низку програм, де розповів глядачам про священиків, які будують бізнес на вірі.

"Я пройшовся з прихованою камерою декількома церквами різних патріархатів і запитав, скільки мені буде коштувати хрещення дитини. Тоді ще й не йшлося про народження Даші. Це була лише частина моєї журналістської роботи. Так, я зайшов до восьми різних церков столиці, і тільки в цьому храмі - на фразу "скільки буде коштувати хрещення дитини", мені відповіли: "Скільки дасте". Я запитав: "А якщо нічого не дам?". Священик відповів: "Хрестики і хрещення у нас безкоштовні". Тому, коли стали думати, де хрестити Дашеньку, вибір для нас був очевидним", - розповів Душка.

Хрещеним доньки Олексія став український актор Артем Позняк, а хрещеною - дизайнер одягу Світлана Молчанова.

Останнім часом Олексій часто тішить глядачів своїми родинними фото. 

 

A post shared by Oleksiy Dushka (@oleksiydushka) on

Ведучий зізнається, що маленька Даша деколи не дає таткові виспатися на вихідні.

 

A post shared by Oleksiy Dushka (@oleksiydushka) on

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Душка зворушив світлиною 3-місячної донечки