«Жіночий Квартал» заспіває разом зі Славою Камінською та розкаже, як свекруха та невістка знаходять спільну мову

Жіночий Квартал у новому випуску заспіває разом зі Славою Камінською

Що готує нам "Жіночий квартал" у новому випуску?

Поділитися:

У суботу, 25 грудня, о 22:15 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового випуску гумористичного шоу «Жіночий Квартал», у якому на глядачів очікує життєвий гумор, знайомий багатьом з нас.

жіночий квартал фото

Кожен хоче обрати для своєї дитини гідних хрещених батьків. Проте не завжди наші друзі, з якими ми товаришуємо з дитинства, є настільки відповідальними, щоб брати їх у хрещені. І тому молода мама, яку грає Аліна Блажкевич, вирішила віддати перевагу більш стриманій знайомій, що не сподобалось їй найкращій подрузі. Її грає Олександра Машлятіна і за роллю, ця героїня доволі далека від потрібної відповідальності.

- І ти вважаєш, що вона дуже близька до церкви?

- Вибачте, але я закінчила недільну школу.

- Аліна, ти дійсно хочеш довірити дитину людині, яка ходила в школу один раз на тиждень? І то у неділю,  спілкуватимуться акторки.

Ірина Сопонару презентує монолог про те, що зіркове життя не настільки чудове та безтурботне, як його малюють. А популярний співак Арсен Мірзоян доєднається до дуету з Мартою Адамчук та заспіває пісню про те, що ніколи зовнішність не може стояти перепоною у людських стосунках.

жіночий квартал фто

Буває так, що свекруха та невістка дуже складно знаходять спільну мову. Проте, не у нашому випадку, особливо коли у них є спільне хобі – це навідувати холодильник вночі. Ірина Гатун та Олександра Машлятіна покажуть номер про те, як інколи дівчата, не важливо якого віку, не можу встояти перед спокусою перекусити у нічний час. На що вони готові, щоб тільки ніхто не дізнався про їхні нічні пригоди – глядачі побачать вже у суботу.

жіночий квартал фото

Не обійдеться і без любовних номерів. Валерія Товстолес та Володимир Шумко зіграють пару, яка вирушила на перше побачення. Хлопець настільки інтелектуально робив натяки, що згодом сам заплутався.

жіночий квартал фото

На глядачів очікують і музичні номери від Арсена Мірзояна та Слави Камінської. Разом з «Жіночим Кварталом» Слава заспіває трек «Slava Bogu», який наробив багато галасу у соцмережах.

жіночий квартал фото

Не пропустіть новий випуск «Жіночого Кварталу» завтра о 22:15 на телеканалі 1+1