Актор серіалу «Жіночий лікар. Нове життя» на «1+1 Україна» Олексій Нагрудний вдруге стане батьком

Жіночий лікар. Нове життя
Актор Олексій Нагрудний вдруге стане батьком

Тривалий час актор серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" тримав у секреті новину, що знову стане батьком.

Поділитися:

Вже у четвер, 23 листопада о 20:30 на телеканалі «1+1 Україна» покажуть фінальні серії сезону про лікарів, пацієнтів та стосунки, за яким спостерігає вся країна.«Жіночий лікар. Нове життя» став перезавантаженням улюбленого серіалу, який є спільним проєктом «1+1 Україна» та FILM.UA. Роль Юрія Сердюка, заступника директора центру, зіграв відомий український актор Олексій Нагрудний. В ексклюзивному інтервʼю для рубрики «ЖВЛ представляє», що виходить у «Сніданку з 1+1», Олексій Нагрудний поділився новиною про те, що скоро вдруге стане батьком.

«У день, коли мене затвердили на Юрія Сердюка в “Жіночому лікарі. Нове життя”, я дізнався, що я стану батьком», – Олексій Нагрудний ексклюзивно для «ЖВЛ представляє».

Олексій Нагрудний

Олексій Нагрудний разом із дружиною Світланою Горошковою, відомою у кіноспільноті кастинг-директоркою, вирішили тримати у секреті, що чекають на дитину. Втім, одного разу актор ледь не видав таємницю на знімальному майданчику. Також в інтерв’ю Олексій Нагрудний розповів, на кого саме чекає подружжя та чи вигадали ім’я для малюка.

«Ніхто не знав, звичайно, ми нікому не розповідали. Десь 12-13 тиждень вагітності у нас був. Якраз проходила зйомка, і у мене по сценарію там теж 12-13 тиждень має бути. Ставлять заставку на монітор УЗД, я надягаю рукавички, підходжу до монітора і кажу: «Це не 12-13 тижнів, це плід десь на 14-15, це неправильна фотографія». І саме тут я зрозумів – я ж палюсь. Наш синочок народиться вже у січні, так вийшло, що у нас всі січневі. Ім’я ми вже давно придумали, у нас буде Євгеній Олексійович», – поділився Олексій.

Дружина Олексія Нагрудного

Проєкт «Жіночий лікар. Нове життя» став переломним у кар’єрі актора. Зараз Олексій готується стати батьком вдруге та мріє побудувати будинок для великої родини, на придбаній до повномасштабного вторгнення ділянці в Гостомелі. Актор розповів подробиці зі знімального майданчика та поділився планами на творче майбутнє.

«Саме з “Жіночого лікаря.Нове життя” почалося нове життя в акторській діяльності. На майданчиках вже немає російських акторів, тільки наші, ті, хто не виїхав, звичайно. Всі вони тепер отримали можливість працювати не на сто відсотків, а на двісті. В майбутньому я хотів би зіграти або лікаря-психіатра, або лікаря-психолога, який має свій нестандартний метод роботи з ПТСР. Я дуже хотів би займатися саме цим, для цього, звичайно, потрібно наполегливо працювати», – розповів актор.

Олексій Нагрудний у серіалі "Жіночий лікар. Нове життя"

Дивіться фінальні серії «Жіночий лікар.Нове життя» з понеділка по четвер о 20:30 на телеканалі «1+1 Україна».

Новини по темі