«Буде вирішувати проблеми пацієнтів»: Наталія Васько приєдналася до акторського складу другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя та розповіла про свою героїню

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Акторка Наталія Васько з'явиться у серіалі Жіночий лікар. Нове життя
1+1 media

Відома українська акторка Наталія Васько зіграла психологиню у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Поділитися:

З понеділка по четвер о 20:00 на телеекранах 1+1 Україна, глядачі вже мають можливість дивитися другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків — Жіночий лікар. Нове життя. Серіал продовжує дивувати не тільки сюжетними поворотами, а й новими персонажами.

Відома українська акторка Наталія Васько поповнила акторський склад серіалу «Жіночий лікар. Нове життя 2». Про це актриса повідомила в Instagram. Вона зіграла нового персонажа – психологиню Наталію Черняк, з якою глядачі вже зможуть познайомитися за кілька годин — у сьогоднішніх серіях. 

«Це я Наталка Васько, і я зіграю у другому сезоні Жіночий лікар. Нове життя — лікаря-психолога, Наталку Черняк, яка буде вирішувати складні й не дуже проблеми наших пацієнтів. З любов'ю буду чекати зустрічі. Завжди ваша!», — розповідає Наталія Васько у коментарі.

Глядачі в соцмережах відразу відреагували на поповнення акторського складу серіалу Жіночий лікар. Нове життя 2 та вже пишуть різноманітні позитивні коментарі й з нетерпінням чекають нових серій, аби побачити гру Наталії Васько в новій ролі.

У серіалі, окрім нової героїні Наталії Черняк, глядачі продовжать стежити за улюбленими персонажами, яких зіграють Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта, Ніна Набока, Анатолій Тихомиров та багато інших. 

Як розгорнеться сюжет серіалу Жіночий лікар. Нове життя з появою нового персонажа? Наталія Черняк о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна вже готова втрутитися у найважливіші події лікарні, станьте свідком нових сюжетних поворотів!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Неможливо відірватися»: у соцмережах українці діляться враженнями від другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Новини по темі