"Батьки та сестра з родиною у Запоріжжі, і я їх розумію", — Андрій Ісаєнко про те, чому рідні не виїжджають

Жіночий лікар. Нове життя
Жіночий лікар. Нове життя: актор Андрій Ісаєнко розповів, чому рідні не виїжджають з Запоріжжя

Виконавець головної ролі в серіалі “Жіночий лікар.Нове життя” Андрій Ісаєнко розповів в інтерв'ю про рідних, які не полишають рідний дім.

Поділитися:

Актор театру та кіно Андрій Ісаєнко, який виконує головну роль у серіалі “Жіночий лікар.Нове життя” на “1+1 Україна”, дав велике ексклюзивне інтерв’ю для популярного YouTube-каналу журналістки Аліни Доротюк. Андрій розповів про батьків та сестру з родиною, які лишаються в Запоріжжі та не планують виїжджати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я не можу зрадити свого глядача”: зірка серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” Андрій Ісаєнко розповів, як відмовився від зйомок в російському фільмі, де принижували українців

"І батьки, і сестра, і її чоловік, і їх донька молодша –  в Запоріжжі – прим.), старша виїхала в Німеччину. Але і вона виїхала буквально півроку тому. Батьки говорять, що не хочуть виїжджати, бо вони вдома. Сестра зараз щось почала вже говорити, щось їй набридло, але це вже, мабуть, втома... 

А батьки... Ми їх в Київ смикнули тільки під приводом того, щоб вони посиділи з дитиною, щоб у нас була робота. А так ні, вони приїдуть тільки тоді, коли звільнять Запорізьку область... Ми намагались їх вивезти ще на початку війни, але були великі проблеми з житлом, вони проїхалися по Україні й повернулися в Запоріжжя. І я їх розумію, якщо чесно. Спочатку, звісно, ти хочеш, щоб вони були в безпеці, але потім розумієш. Ми ж теж, коли Київ "накривало" ракетами, все одно в Києві сиділи. І навіть коли ще Ірпінь, Буча, ми з кумом та іншими рідними все одно в Києві були. Бо тут ти вдома. В Закарпатті або в Кам'янці-Подільському ти не вдома. Тут ти можеш комусь допомогти, щось привезти, відвезти...".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жіночий лікар. Нове життя": вистави з зіркою серіалу Андрієм Ісаєнком, які варто відвідати

У розмові з Аліною Доротюк актор також розповів про зйомки серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” на телеканалі “1+1 Україна” та дебют доньки у ньому. Поговорили про формування національної ідеї, про рідне Запоріжжя і про проєкт “Щедрик”, режисеркою якого виступила дружина актора Олеся Моргунець-Ісаєнко. 

Дивіться повне інтервʼю Андрія Ісаєнка:

Дивіться нові серії “Жіночого лікаря.Нове життя” з понеділка по четвер о 20:30 на 1+1 Україна. 

Новини по темі