Що станеться між Оксаною та Михайлом, та що чекає на Олену: дивіться анонс до нових серій другого сезону Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Другий сезон Жіночий лікар. Нове життя: що буде у 25-32 серії — анонс

Що покажуть у нових серіях Жіночий лікар. Нове життя 2: анонс на 25-32 епізоди

Поділитися:

На телеканалі 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00 транслюють новий сезон популярного медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя. Кожна серія тримає у напрузі та занурює в нові історї пацієнтів та лікарів. Ділимося деталями, що покажуть у нових епізодах.

Схоже, у нових серіях захоплюючого серіалу Жіночий лікар. Нове життя 2 глядачі стануть свідками розвитку і водночас напруги в стосунках нової лікарки УЗД Оксани Кондратюк та Михайла Гончара. Чи можуть їхні взаємини перерости у щось більше чи вони залишаться колегами? Дізнаємося про це вже скоро! 

Також у нових серіях увага буде прикута до Олени. Невже ми побачимо, що саме сталося з героїнеою та чи вдасться їй повернутися додому? Крім того, ми дізнаємося, у яку місію відправиться Балюк та як надалі розвиватимуться стосунки між Сердюком і Пишною.

І, звичайно ж, нас чекає ще більше інтриг, несподіваних поворотів і напружених моментів!

Дивіться Жіночий лікар. Нове життя 2 з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному каналі 1+1 в YouTube.

Новини по темі