Дебют 7-місячного сина Нагрудного та скільки малюків задіяно у зйомках: секрети зі знімального майданчика другого сезону Жіночого лікаря. Нове життя 2

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Новий сезон Жіночий лікар. Нове життя 2: секрети зі знімального майданчика та цікаві факти
1+1 media

Цікаві факти про новий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя 2: розкриваємо секрети зі знімального майданчика

Поділитися:

Вже сьогодні, 2 вересня, о 20:00 на 1+1 Україна відбудеться премʼєра другого сезону найпопулярнішого українського медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя 2. На глядачів чекає ще більше непередбачуваних поворотів в історії талановитого акушера-гінеколога Михайла Гончара та його колег.

У другому сезоні Гончар продовжує свою роботу у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології. Стосунки з Оленою проходять нові випробування. Тим часом Андрій Балюк відчуває, що йому некомфортно у цивільному житті, тому він шукає можливості долучитись до медичної допомоги породіллям на прифронтових територіях.

Розповідаємо цікаві факти про Жіночий лікар.Нове життя 2.

Жіночий лікар. Нове життя
1+1 media

►Наймолодшому актору — 4 дні від народження. На сьогоднішній день у другому сезоні знялось 75 малюків — 40 хлопчиків, 35 дівчат. На майданчику працюють справжні неонатологи та дитячі медсестри, щоб зйомка малюків проходила безпечно.

►У 2-му сезоні у зйомках задіяні справжні військові. До роботи над проєктом залучені військові консультанти. Один з них, Ілля Гусєв, спочатку консультував знімальну групу, а згодом отримав роль у серіалі. Персонаж Іллі Гусєва, командир з позивним Астролог, зіграє не останню роль в історії персонажів Жіночого лікаря. Нове життя 2.

Жіночий лікар. Нове життя
1+1 media

►Олексій Нагрудний ділить знімальний майданчик зі своїм 7-місячним сином Євгеном. Знімальна група спеціально підлаштовується під графік маленького актора. Цікаво, що у той день, коли Олексія Нагрудного затвердили на роль Юрія Сердюка, він дізнався і про те що стане батьком. А тепер глядачі побачать їх сімейний дует на екрані.

►Надія Левченко, яка у 2 сезоні зіграє лікарку УЗД Оксану Кондратюк, доєдналась до касту серіалу з другої спроби. Актора проходила кастинг і на перший сезон, однак тоді її кандидатуру не затвердили.

Жіночий лікар. Нове життя
1+1 media

►Виконавиці ролі Марти Хижні, акторці Ользі Кіяшко, надають взуття на танкетці, а під час зйомки статичних сцен у повний зріст підставляють кілька платформ, котрі не потрапляють у кадр. Це робиться, щоб візуально зрівняти різницю в зрості між акторами. Адже зріст Андрія Ісаєнка — 1,98 м, Надії Левченко — 1,86 м, Сергія Кисіля — 1,89 м, а Ольги Кіяшко — 1,62 м.

Жіночий лікар. Нове життя
1+1 media
Жіночий лікар. Нове життя
1+1 media

Не пропустіть премʼєру продовження найпопулярнішого українського медичного серіалу Жіночии лікар. Нове життя 2 вже сьогодні о 20:00 на 1+1 Україна.

1+1 Україна в Instagram.

1+1 Україна в Facebook.

Новини по темі