Де дивитися другий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя та що чекає на глядачів у нових серіях

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Жіночий лікар. Нове життя 2 сезон: де та коли дивитись на ТБ і онлайн

Жіночий лікар. Нове життя: де дивитися 2 сезон

Поділитися:

На 1+1 Україна транслюють другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків Жіночий лікар. Нове життя!

У другому сезоні серіалу глядачі побачать вже знайомі обличчя. До своїх ролей повернулись Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта, Слава Красовська, Олександра Епштейн, Ніна Набока, Анатолій Тихомиров, Ярослав Шахторін. До касту також приєдналися українська акторка театру та кіно Надія Левченко, яка зіграла нову лікарку УЗД Оксану Кондратюк, та зірка серіалу Ловець снів Сергій Кисіль.

Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар

Жіночий лікар

Перший сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя завершився тим, що акушер-гінеколог Михайло Гончар помирився з Оленою Руденко, але він не знає про її рішення стати бойовим медиком на фронті. У другому сезоні Михайло продовжить приймати пацієнток і розв'язувати нові медичні кейси у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних із патологіями з усієї України.

Глядачі дізнаються, як складуться стосунки Михайла та Олени Руденко, яка ухвалила рішення стати бойовим медиком на фронті, що чекає на лікаря Юрія Сердюка та чи повернеться Пишна з дитиною. А також — чи чекає Андрія Балюка успіх у карʼєрі, та як розвиватимуться стосунки з Лілією Ластівкою.

Як знімали 2 сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя — фото

Жіночий лікар. Нове життя
Артем Гвоздков
Жіночий лікар. Нове життя
Артем Гвоздков
Жіночий лікар. Нове життя
Артем Гвоздков
Жіночий лікар. Нове життя
Артем Гвоздков

 

Жіночий лікар. Нове життя

Артем Гвоздков

Де та коли дивитись нові серії серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Показ нового сезону серіалу про медиків розпочався 2 вересня. Дивитись другий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя можна з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна, а також онлайн - пергляд епізодів доступний на офіційному YouTube-каналі 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Головний антагоніст»: Сергій Кисіль розповів про свого персонажа у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Новини по темі