Атмосферні хіти від CHEEV, Без обмежень та Yaktak: 10 пісень, які звучать у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Жіночий лікар. Нове життя: пісні з другого сезону серіалу - слухати, дивитися онлайн
1+1 Україна

Жіночий лікар. Нове життя: пісні з другого сезону серіалу, які варто додати у свій плейлист

Поділитися:

На 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00 транслюється другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків — Жіночий лікар. Нове життя.

У другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя глядачі побачили вже знайомі обличчя. До своїх ролей повернулися Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта, Слава Красовська, Олександра Епштейн, Ніна Набока, Анатолій Тихомиров, Ярослав Шахторін. До касту також приєдналася українська акторка театру та кіно Надія Левченко, яка зіграла нову лікарку УЗД Оксану Кондратюк, та зірка серіалу Ловець снів Сергій Кисіль.

У серіалі також вперше відбулося камео – епізодичну роль зіграв популярний співак Владислав Чижиков, відомий як CHEEV. Окрім самого співака, у серіалі також прозвучало декілька його пісень, які ефектно підкреслили атмосферу на екрані.

Жіночий лікар. Нове життя
1+1 Украина

Хіти CHEEV доповнили саундтрек, якому в серіалі відведено особливу роль. Вдало підібрані пісні українських виконавців, які звучать у Жіночій лікар. Нове життя, посилюють емоційне сприйняття подій, що відбуваються на екрані, динамізують його та створюють неповторну атмосферу.

У цьому матеріалі зібрали 10 пісень, які звучать у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя – саме час додати їх у свій плейлист улюблених пісень!

CHEEV – Печаль

CHEEV – Де моя любов живе

CHEEV – Таро

CHEEV – Рана

Без обмежень – Вільні люди

Без обмежень – Хочеш

Без обмежень – Тону

Yaktak – 10 поверхів

Yaktak – Нижча зростом

Yaktak – Небо

Раніше повідомлялося, що прем'єра другого сезону серіалу розбурхала соцмережі, де глядачі активно обговорювали несподівані повороти сюжету та надихаючі і драматичні події.

Дивіться другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків Жіночий лікар. Нове життя з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна! Подивитися нові серії також можна онлайн на YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Найскладніше, коли тримаєш на руках дитинку, якій 4 дні»: актори серіалу Жіночий лікар. Нове життя поділились спогадами про зйомки та розповіли про перші враження від перегляду нових серій

Новини по темі