«На одному подиху»: Тарас Цимбалюк запропонував оцінити другий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя – у Мережі відреагували

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Жіночий лікар. Нове життя: у Мережі активно обговорюють нові серії другого сезону - дивитись онлайн

У Мережі активно обговорюють другий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Поділитися:

2 вересня на 1+1 Україна відбулася прем'єра другого сезону одного з найпопулярніших серіалів про медиків — Жіночий лікар. Нове життя.

У другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя глядачі побачили вже знайомі обличчя. До своїх ролей повернулися Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта, Слава Красовська, Олександра Епштейн, Ніна Набока, Анатолій Тихомиров, Ярослав Шахторін. До касту також приєдналася українська актриса театру та кіно Надія Левченко, яка зіграла нову лікарку УЗД Оксану Кондратюк, та зірка серіалу Ловець снів Сергій Кисіль.

Виконавець ролі Андрія Балюка, український актор Тарас Цимбалюк на своїй сторінці в Instagram показав фото зі зйомок серіалу та звернувся до фанів із пропозицією оцінити другий сезон. У соцмережі глядачі активно обговорювали нові серії та ділилися враженнями від перегляду.

«Дуже подобається і дуже інтригуючий! Переживала з Балюком за пропозицію Лілі, разом із Гончаром переживаю за Олену», «Прекрасний сезон, але болючий», «Дуже крутий новий сезон! Вже чекаю нових серій», «Тарас, остання серія, просто приголомшлива, я так люблю любовну лінію Балюк та Ластівки, а тепер просто в шоці, дуже хочу, щоб все було добре, але як ви граєте кохання, просто вищий пілотаж, ваші очі, погляд, навіть не потрібно слів. Ви дуже талановитий актор», «Дуже! Закрутили так закрутили», «Дивлюся відразу всі серії і на вихідних не вистачало нових серій, почала переглядати перший сезон, але тепер у порівнянні, другий просто вогонь», «На одному диханні, дуже цікавий та інтригуючий», «Дуже цікаво, хочеться дивитися і дивитися, а коли четвер думаєш, де вже понеділок», «Пропустив декілька перших серій, але все одно дуже подобається. Дуже добре все зроблено, історія відгукується і є дуже актуальна сьогодні, і всі актори неймовірні молодці. Особливо зачепив момент з останньої серії, яка вийшла минулого четверга, з обміном військовополоненими. Мало того, що момент дуже щемливий і чуттєвий, особливо зустріч героїні Слави Красовської з колишнім чоловіком, так і ще все це відбувалося під мою найулюбленішу пісню одного з моїх найулюбленіших українських гуртів - Вільні люди від Без обмежень», «Крутий сезон», «Це капець, навіть мій тато та дідусь дивляться», - пишуть у коментарях.

На публікацію Цимбалюка також із гумором відреагував виконавець ролі Михайла Гончара, актор Андрій Ісаєнко.

«Дуже цікаво!!! Заворожує!)) Ти такий класний!!!)))», - написав Ісаєнко.

Жіночий лікар. Нове життя отзывы
taras.tsymbaliuk/Instagram

Дивіться другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків Жіночий лікар. Нове життя з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна, а також онлайн - перегляд епізодів вже доступний на YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Неможливо відірватися»: у соцмережах українці діляться враженнями від другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Новини по темі