Акторка серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Анастасія Цимбалару розповіла про зйомки в умовах війни та взаємини з колегою Андрієм Ісаєнком

Жіночий лікар. Нове життя
Анастасія Цимбалару про зйомки серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" в умовах війни

Анастасія Цимбалару поділилася подробицями роботи над серіалом "Жіночий лікар. Нове життя" в умовах війни.

Поділитися:

Акторка Анастасія Цимбалару, яка виконує головну жіночу роль у серіалі "Жіночий лікар. Нове життя", що виходить з понеділка по четвер о 20:30 на “1+1 Україна”, розповіла в подкасті GLOSTER FM про зйомки під час повітряних тривог, взаємини з колегою по серіалу Андрієм Ісаєнком та чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я боялася працювати з малюками. Це велика відповідальність", — акторка серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Анастасія Цимбалару про найбільші страхи під час зйомок

Анастасія поділилася, як проходить знімальний процес в умовах війни та під час повітряних тривог.

"Не без складнощів. Тобто ви приходите на знімальний майданчик, у вас є побудований павільйон. Я одразу поясню, бо мені писали, "як ви можете знімати в лікарнях і наражати на небезпеку цивільних людей": це не справжня лікарня. Це побудований спеціально під серіал павільйон. Так, воно виглядає все дуже реалістично, але ніякої небезпеки в цьому немає. При кожній повітряній тривозі ми переходимо в укриття, сидимо, чекаємо. Були зміни, коли просто зупиняли знімальний процес, тому що там тривога розтягувалася на кілька годин".

Анастасія Цимбалару

Акторка розповіла, як їй працювати з колегою по серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Андрієм Ісаєнком.

"Нам легко було спрацюватися, адже до маштабного вторгнення ми вже працювали разом. Коли я перейшла на проби, я побачила, що він затверджений. Ми вже розуміли, що ми зіграємо сцену, і все буде класно. І в принципі воно так і склалося."

Анастасія Цимбалару та Андрій Ісаєнко

Також Анастасія розкрила подробиці особистого життя. Нещодавно вони з чоловіком, актором Григорієм Баклановим, переїхали у власне житло. Акторка також зізналася, що у творчому процесі з чоловіком може мати розбіжності, але зрештою вони досягають спільних результатів:

"В цьому теж є свій плюс, тому що він грає по-своєму, я граю по-своєму, але ми знаємо про що нам треба грати і як ми оцими різними шляхами все одно вирулюємо на спільне, до чого ми маємо прийти в сцені. Це дуже прикольно".

Анастасія Цимбалару фото

Дивіться серіал "Жіночий лікар. Нове життя" з понеділка по четвер о 20:30 на “1+1 Україна”, а також на сайті 1+1.

Новини по темі