На каналі 1+1 стартує новий сміливий проект!

На каналі 1+1 стартує новий сміливий проект!

2 березня о 12:55 на телеканалі 1+1 стартує новий сміливий проект про публічних людей і зірок шоу-бізнесу - "Зіркова хроніка".

Поділитися:

2 березня о 12:55 на телеканалі 1+1 стартує новий сміливий проект про публічних людей і зірок шоу-бізнесу - "Зіркова хроніка". Це проект про залаштунковий шоу-бізнес, про те, що часто лишалося за кадром. У новій програмі глядачі 1+1 побачать своїх кумирів без масок, без редакційних правок, "без купюр".

Зірки! Вони всміхаються нам з червоних доріжок, сторінок глянцевих журналів і екранів телевізорів. Зовні їх життя схоже на казку. Але це тільки вершина айсберга. Таємні води океану шоу-бізнесу приховують чимало секретів, які знаменитості тримають за сімома замками. Але нам вдалося вивести кумирів мільйонів на відверті зізнання і подивитися на відомих людей з невідомого боку.

Унікальність проекту в тому, що в наших сюжетах звучить тільки підтверджена самими селебріті інформація. Зазвичай зірки майстерно уникають слизьких тем. Але не цього разу. В інтерв'ю команді проекту вони наважилися раз і назавжди розвіяти або підтвердити найгучніші чутки й домисли про своє особисте життя.

Чесні відповіді на прямі запитання, обмовки "за Фрейдом", ексклюзивні інтерв'ю, сміливі заяви і скандальні одкровення найбільш публічних людей СНД!

Кожен епізод програми складається з кількох сюжетів, об'єднаних однією темою: піар-весілля, піар-розлучення і навіть піар-вагітності, правда про сексуальну орієнтацію секс-символів від шоу-бізнесу. У наших сюжетах вас чекають зустрічі з найбільш обговорюваними знаменитостями і людьми з їхнього найближчого оточення.

Скандали навколо групи "ВІА Гра", уколи краси і пластичні операції Таїсії Повалій та Ірини Білик, дієти від Ольги Куриленко, Віри Брежнєвої та Патрісії Каас, нерівні шлюби Олександри Ніколаєнко, Юлії Висоцької, Ольги Полякової та Камалії, скандальний піар і слава з пелюшок. Все це і багато іншого глядачі каналу 1+1 вже дуже скоро побачать на екранах країни!

"Зіркова хроніка" - це новий проект від творців "Світського життя з Катериною Осадчою" і реаліті-шоу "Багаті теж плачуть".