«Багато в чому схожий на мого тата»: Alyona Alyona розповіла про свого бойфренда

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Alyona Alyona розповіла про свого коханого чоловіка і зізналася, що він схожий на її батька

Поділитися:

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona в ексклюзивному інтерв'ю ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 відверто розповіла про стосунки з бойфрендом Володимиром.

Артистка зізналася, що її коханий схожий на її батька:

«Зараз, коли я знайшла людину, яка для мене все, і яка імпонує мені, як партнер, як коханий чоловік, я розумію, що вона багато в чому схожа на тата – рисами характеру. Він схожий манерою жартувати, повчальними історіями, сісти й обговорити якусь тему, проаналізувати. Коли Вова за кермом, я іноді говорю «пап!» і мені стає соромно», - сказала вона.

У студії Сніданку із 1+1 Alyona Alyona представила свою нову пісню Тато. Вона виконала її наживо і поділилася, що вирішила присвятити пісню батькові, щоб закликати дівчаток більше розмовляти зі своїми татками про почуття та кохання.

Alyona Alyona

«Відносини з татом — це окрема сторінка у житті кожної дівчинки. Так повелося, що наші радянські батьки мало з нами говорили про почуття та про кохання. Я, як дівчинка, більше з мамою про це говорила, але насправді, якби я хоч раз у житті підійшла і запитала, можливо, я б краще розуміла, хлопців загалом», - повідомила співачка.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Новини по темі