«Через його роздратований вигляд»: інсайдери розповіли, чому Дженніфер Лопес хоче розлучитися з Беном Аффлеком

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Дженніфер Лопес хоче розлучитися з Беном Аффлеком через його «роздратований вигляд»

Дженніфер Лопес хоче розлучитися з Беном Аффлеком через його «роздратований вигляд»

Поділитися:

Американська співачка та актриса Дженніфер Лопес та її чоловік, голлівудський актор і режисер Бен Аффлек, за чутками, переживають важкий період у шлюбі та планують розлучитися, повідомляється в новому випуску «ЖВЛ представляє» у «Сніданку з 1+1».

Зіркова пара не коментує проблеми у відносинах, проте джерела з близького оточення підтверджують, що вони знаходяться на межі розлучення. Ініціатором розлучення, за чутками, є сама Лопес, яка нібито «втомилася від його роздратованого вигляду».

«Дженніфер більше не хоче рятувати їхній шлюб. Вона справді намагалася, але більше нічого не може зробити. Бен – чудовий хлопець, але він може бути депресивним. Він постійно палить, лається і часто виглядає роздратованим. Відмінний режисер та актор, але з ним не можна навіть посміятися. Хоча він чудовий батько», – розповів друг Лопес.

Напередодні стало відомо, що Лопес відмінила свій гастрольний тур. Співачка не назвала причину скасування гастролей, але в ЗМІ з'явилися чутки, що вона вирішила присвятити цей час собі, щоб «зцілитися» після невдалого шлюбу.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках «ЖВЛ представляє» у «Сніданку з 1+1», що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

Новини по темі