«Не очікував від себе такої сентиментальності»: Даніель Салем розповів про розлуку з дочкою, яка поїхала за кордон та зізнався, що отримав медаль за визволення Харкова

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Даніель Салем розповів про розлуку з дочкою, яка поїхала за кордон - відео

Даніель Салем повідомив, що його дочка поїхала вчитися за кордон і розповіла про її реакцію на його медаль за звільнення Харкова

Поділитися:

Телеведучий, ресторатор, а нині військовослужбовець ЗСУ Даніель Салем ексклюзивно для ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 розповів про розлуку з дочкою, яка навчається за кордоном, та нагороду, яку отримав напередодні.

Салем відвідав благодійний концерт, присвячений підтримці жінок-захисниць та збору коштів для пошиття спеціальної зимової форми для жінок, де поділився, що отримав медаль за визволення Харкова.

«Отримав медаль за визволення Харкова. Я був тією людиною, яка говорила — та ладно, які там медальки. А коли її вручили, такі мурашки пішли по шкірі. Не очікував від себе такої сентиментальності. І я зрозумів - це означає, що ти робиш щось правильне. Моя дочка побачила і сказала: «Тату, я хочу, щоб у тебе було дуже багато нагород, щоб ти був завішаний медалями», - повідомив він.

Даниэль Салем
Сніданок з 1+1

Салем також розповів про розлуку із дев'ятирічною донькою Сантою-Луною. Він зізнався, що йому спокійніше, що дочка за кордоном під час повномасштабної війни.

«Вона навчається. Мені було б дуже важко робити те, що я роблю, знаючи, що моя дочка тут. Тому так, вона приїхала, побула та поїхала», - зізнався він.

Наразі Салем перебуває у місячній відпустці, але вже за кілька днів повернеться на службу до ЗСУ.

«Я вже скучив за пацанами. Це такий особливий вайб. Своя братва, з якою ти воюєш. Це родина», - наголосив український захисник.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даніель Салем приїхав із фронту, щоб провести час із дочкою

Новини по темі