«Не хочу відпускати»: Даша Малахова зізналася, що вже три роки зберігає прах батька у себе вдома

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Даша Малахова зізналася, що вже три роки зберігає прах батька у себе вдома
dashamalakhova/Instagram

Даша Малахова розповіла, що зберігає прах батька вдома і не може наважитися його відпустити

Поділитися:

Українська акторка та кулінарна експертка Даша Малахова в ексклюзивному коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 зізналася, що все ще зберігає прах свого батька Віталія Малахова у себе вдома.

Напередодні стало відомо, що Театр на Подолі називатиметься на честь його засновника Віталія Малахова. Його дочка зазначила, що пам'ять про нього продовжує жити і несподівано зізналася, що все ще зберігає прах батька вдома.

«Зараз прах татовий у мене вдома, я все ще не можу з ним розстатися. Це буде вже три роки… Але мені так добре, і дітям так добре. Ми не можемо з ним розстатися, нам з ним добре», - каже вона.

Малахова зазначила, що через три роки після його смерті так і не змогла відпустити батька.

«Коли мені кажуть «Відпусти!», я не хочу відпускати», - зізнається вона.

На честь батька вона навіть зробила татуювання. Малахова повідомила, що вони із 18-річним сином Мятяшем зробили парні тату з малюнком батька.

«Нещодавно ми з сином, якому вже 18 років, зробили тату - його малюнки», - поділилася вона.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Давно не було таких мурах від об'єднання людей»: у соцмережах набирає популярності відео потужного виступу Святослава Вакарчука у метро під час повітряної тривоги

Новини по темі