У прямому ефірі: Еліна Світоліна не стримала сліз після російської ракетної атаки українськими містами

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Еліна Світоліна розплакалася у прямому ефірі та потужно підтримала українців - відео

Еліна Світоліна розплакалася у прямому ефірі

Поділитися:

Українська тенісистка Еліна Світоліна, яка у понеділок, 8 липня вийшла до чвертьфіналу Вімблдону, розплакалася у прямому ефірі під час післяматчевого інтерв'ю, повідомляється у сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Спортсменка вийшла на корт із чорною стрічкою всупереч білому дрес-коду Вімблдона на знак жалоби за жертвами російських ракетних ударів по містах України.

Коментуючи свою перемогу, Світоліна розповіла про трагічні події в Україні та не стримала сліз.

 

💔🇺🇦 Ukraine's Elina Svitolina gave an interview in the Wimbledon quarterfinals with tears in her eyes and a black ribbon in memory of the victims of the July 8 Russian shelling. "It was very difficult to read the news in the morning, it was extremely difficult to go out on the court," Svitolina said, commenting on her victory. 💔🇺🇦 Українка Еліна Світоліна дала інтервʼю в чвертьфіналі Вімблдону зі сльозам на очах і чорною стрічкою в знак пам’яті про жертв російських обстрілів 8 липня. «З самого ранку було дуже важко читати новини, виходити на корт – надзвичайно важко», – сказала Світоліна, коментуючи свою перемогу.

Опубліковано Ukrainian World Congress - Свiтовий Конґрес Українців Понеділок, 8 липня 2024 р.

«Безперечно, це була хороша гра. Але це був складний день для українців. Тому так, було не так просто зосередитися на грі. З самого ранку було дуже важко читати новини, виходити на корт дуже важко. Тож я рада, що зіграла і здобула перемогу», - заявила вона.

На своїй сторінці у Facebook спортсменка назвала матч одним із найскладніших у житті.

«Ментально один із найскладніших матчів у житті. Бо білий Wimbeldon став для мене сьогодні чорним. Усі думки з Україною та українцями», - написала Світоліна

 

Today was one of the most difficult matches in my life, mentally it was beyond anything I have ever faced but fails in...

Опубліковано Elina Svitolina Понеділок, 8 липня 2024 р.

У понеділок, 8 липня країна-агресорка Росія вдарила по одному з приміщень дитячого медичного закладу Києва. Станом на 9 квітня у Києві в результаті російських ракетних обстрілів 8 липня загинули 29 осіб, серед яких чотири дитини.

У соцмережах Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс, Катя Осадча, Наталія Мосейчук та інші відомі українці з болем та злістю відреагували на удар РФ по дитячій лікарні.

Більше подробиць про трагедію дивіться у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Новини по темі