Ірина Горова розповіла, як змінився їхній спільний із Потапом син та ким працює її старша дочка, яка живе за кордоном

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Ірина Горова розповіла про рішення їх із Потапом сина вчитися в Україні та поділилася, де працює її старша дочка
ЖВЛ Представляє

Екс-дружина Потапа Ірина Горова розповіла про рішення сина вчитися в Україні та поділилася, чим займається її старша дочка

Поділитися:

Відома українська продюсерка Ірина Горова в ексклюзивному коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 розповіла про своїх дітей – 16-річного сина Андрія та 26-річну доньку Наталю.

Горова зізналася, що їх із Потапом спільний син Андрій залишився навчатися в Україні під час війни. За словами зіркової мами, він дуже змінився та подорослішав.

«Він дуже змінився. Раніше він не хотів до школи ходити, але зараз… такий широкий вільний погляд. Андрій класно навчається. Він дуже високий, напевно, вищий за батька. Він грає в баскетбол професійно та досягає успіху», - повідомила вона.

Горова також розповіла, чим займається її старша дочка Наталя. Декілька років вона працювала в команді Ірини, але зараз будує кар'єру не в шоу-бізнесі.

«Вона дуже добре розмовляє англійською та класно комунікує. Пройшла шоу-бізнес, і це допомагає. Вона менеджер, піар та комунікацій, у міжнародній IT-компанії. Вона постійно приїжджає. У нас дуже тісний зв'язок», - сказала вона.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Горова замилувала світлиною з сином

Новини по темі