«Я не повинна виправдовуватися»: Наталка Денисенко відреагувала на звинувачення у плагіаті курсу з голосу

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Наталка Денисенко вперше прокоментувала звинувачення у плагіаті свого курсу з голосу
natalka_denisenko/Instagram

Наталка Денисенко вперше прокоментувала звинувачення у плагіаті свого курсу з голосу

Поділитися:

Українська акторка Наталка Денисенко ексклюзивно у ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 прокоментувала звинувачення у плагіаті, що вона нібито «вкрала» ідею свого курсу з голосу.

Напередодні українська актриса Єлизавета Майська звинуватила Денисенко у крадіжці ідеї її авторського курсу з голосу. Вона заявила, що готувала свій курс Сила голосу ще з грудня 2021 року і за два місяці після його запуску Денисенко представила власний, який отримав назву Голос на мільйон.

У коментарі ЖВЛ Представляє на Одеському кінофестивалі, який цього року проходить у Києві, Денисенко вперше прокоментувала звинувачення колеги.

«Моя совість чиста, я можу з упевненістю сказати, що мій курс унікальний, це мої знання та мій досвід. Я нічого не крала і не повинна виправдовуватися, бо це наклеп. Я навіть думала подати позов за наклеп, але це не в моєму стилі, я так низько не можу опуститися», - заявила актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаві факти про зірку серіалу “Закохай мене, якщо зможеш” Наталку Денисенко

Денисенко також пояснила дії колеги прискіпливим ставленням до неї та розкрила подробиці.

«Якась заздрість чи злість. Спочатку полетів наш сайт із моїм навчанням, потім ми дізналися, що за місяць до цього ця дівчина купила моє навчання. А потім уже вона мені зателефонувала і сказала, що я вкрала не її курс, а лендинг, у моєму описі є словосполучення, що мій курс відкриє «силу голосу», а сила голосу – це її назва», - прокоментувала вона.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Новини по темі