«Моє серце розбите»: Ніколь Кідман з болем повідомила про смерть матері

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Ніколь Кідман повідомила про смерть мами і екстрено покинула Венеційський кінофестиваль
Getty Images

Ніколь Кідман дізналася про смерть мами на Венеційському кінофестивалі

Поділитися:

Голлівудська актриса Ніколь Кідман повідомила про смерть матері Жанель Енн Кідман. Сумну звістку про її смерть вона дізналася на Венеційському кінофестивалі, повідомляється у сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Кідман прибула на острів Лідо, Італія, щоб здобути нагороду за найкращу жіночу роль у фільмі Малишка. Але актрисі не вдалося особисто бути присутньою на церемонії нагородження через смерть матері – вона була змушена терміново повернутися в США до своєї родини.

Під час вручення нагороди, яку замість Кідман забрала режисерка фільму Галина Рейн, зі сцени Венеційського кінофестивалю зачитали звернення актриси.

«Я шокована, і мені потрібно їхати до своєї родини. Але це нагорода для неї. Вона сформувала мене, вона скеровувала мене, вона створила мене. Зіткнення життя та мистецтва розриває серце, і моє серце розбите», - зізналася Кідман у своєму зверненні.

Николь Кидман с мамой
nicolekidman/Instagram

Мамі Кідман було 84 роки. Батько актриси, Ентоні Кідман, помер у 2014 році у віці 75 років.

Раніше в інтерв'ю Sydney Morning Herald у 2020 році Кідман описала свою матір як «мою наставницю, мого провідника та моє натхнення». Вона неодноразово наголошувала, що завжди була близька з матір'ю, яка наставляла її по життю та підтримувала.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Гага, Анджеліна Джолі, Моніка Беллуччі та інші зірки: найкращі образи на червоній доріжці Венеційського кінофестивалю

Новини по темі