Куди зникла Олена Вінницька: співачка вперше за довгий час вийшла на зв'язок та розповіла, чим займається під час війни

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Олена Вінницька вперше за два роки дала інтерв'ю та розповіла, чим займається під час війни та де знаходиться

Олена Вінницька вперше за два роки дала інтерв'ю та розповіла, чим займається під час війни та де знаходиться

Поділитися:

Українська співачка, екс-учасниця гурту ВІА Гра Олена Вінницька в ексклюзивному коментарі Сніданку з 1+1 розповіла, чим займається під час війни разом зі своїм чоловіком, музикантом Олексієм Великим.

Вінницька, яка після початку повномасштабної війни зникла із соцмереж та публічного простору, повідомила, що весь цей час допомагала армії, йдеться в сюжеті ЖВЛ Представляє. Вона вийшла на зв'язок вперше за понад два роки і розповіла, що зосереджена на спеціальній програмі психологічної підтримки ветеранів, які повернулися із зони бойових дій.

«Направлена ​​вона на наших ветеранів. У нас психологічний напрямок, ми хочемо взагалі створити новий рух, якого ще немає в Україні та якого немає в цілому світі. Ми хочемо підготувати психологів для ветеранів. Наша мета – допомогти ветеранам, які вже повернулися, прилаштуватися до цього світу, цивільного», - заявила Вінницька.

Олена Вінницька

Вона також розповіла, чим під час війни займається її чоловік:

«Спочатку він був добробатом. Потім почалась тероборона. Майже другий рік чоловік займається медичною допомогою військовим, вивозом поранених», - наголосила співачка.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фронті загинув брат фронтмена групи Без обмежень Сергія Танчинця

Новини по темі