«Це боляче»: Ольга Сумська ексклюзивно для ЖВЛ представляє вперше розповіла про напружені стосунки з сестрою

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Ольга Сумська поділилася планами на свій день народження та відверто розповіла про свої сімейні таємниці

Поділитися:

Ользі Сумській сьогодні виповнюється 58 років. Акторка ще з 90-х впевнено тримає статус однієї з найбільших і найпопулярніших зірок акторського мистецтва нашої країни, адже її героїні – це завжди яскраві, незабутні особистості. В ексклюзивному інтерв’ю для ЖВЛ представляє Ольга Сумська розповіла про складні стосунки в родині, конфлікт з сестрою та поділилась, як хоче відсвяткувати свій день народження цього року.  

Як розповіла в інтерв'ю Ольга Сумська, вона продовжує готуватися до святкування дня народження. Акторка планує його відсвяткувати саме на роботі, адже це вже її традиція:

«Я дуже люблю святкувати свій день народження в роботі. Для мене це гарна традиція. Я свідомо призначаю виставу саме цього дня або зйомку. Ну от ми в цей день в Ужгороді й Мукачеві – це два міста, які нас зустрічають. В родинному колі сьогодні чомусь, знаєте, зараз люди не збираються за одним столом. Я пам’ятаю, я готувалась два дні, виготовляла власноруч такі страви, а я ж готую все життя. Я сумую саме за такою прекрасною родинною компанією».

Для акторки родинні збори – це найщасливіші хвилини, але зараз вона не має змоги їх організувати, бо має на це свої причини. Ольга Сумська зізналась, що зараз має напружені стосунки з сестрою Наталією:

«Я відкрита до спілкування і завжди була. Я не знаю, чому так склалось, вірніше, я знаю, але не буду озвучувати. Ось нещодавно – нагородження Шевченківських лауреатів, театр Франка, повна зала людей, аншлаг. Я заходжу до зали, сидить Наталія, Рима Зюбіна і повна зала людей, всі вітаються. Сестра не повертає навіть голови й це всі бачать. Ну і як це мені? Ну, можна хоча б кивнути? Як можна це сприймати? Це боляче, я готова спілкуватись і люблю її, як раніше. Це та людина, яка привела мене в цю професію. Це моя друга мама».

Ольга Сумська з сестрою
Скриншот/YouTube

Також Ольга Сумська зізналася, що як ніхто знає, як важко зараз переживати інформаційний тиск, особливо останнім часом, адже її старша донька Антоніна Паперна продовжує жити й працювати в Москві й через це виникає багато сімейних конфліктів.

«Моє ім’я викликає резонанс, але я навчилась абстрагуватись. У кожного є помилки, але головне те, ким ти є зараз, а сьогодні я, в першу чергу, волонтерка і для мене — це найдорожче в моєму житті. Особливо неприємно було чути коментарі рідних на цю тему, зокрема племінника В’ячеслава Хостікоєва, який згадав в інтерв’ю родинні непорозуміння. Він дав інтерв’ю і так розгалужував, відверто говорив і апелював, чому Тоня не була на похованні мами. Як може долетіти Тоня на поховання, якщо почалось повномасштабне? Колись пані Оля напише мемуари про те, що пережила і те, що трапилось в родині», — емоційно розповідає Ольга Сумська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову підтримали Україну: гурт Imagine Dragons підняв синьо-жовтий прапор на своєму концерті

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Новини по темі