Перший концерт за останні 2 роки: гурт Бумбокс виступив на сцені Atlas United 2024

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Фронтмен Бумбокс Андрій Хливнюк ексклюзивно в ЖВЛ Представляє розповів про перший концерт за останні два роки

Поділитися:

На вихідних з 19 по 21 липня проводився музичний фестиваль Atlas United 2024. У перший день цієї грандіозної музичної події з перервою більш ніж 2 роки виступив гурт Бумбокс та відразу став хедлайнером цього дня на Main Stage. Про це повідомляється у сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Однією з основних подій заходу, попри 3 днів фестивалю та численної кількості музикантів стало повернення на українську сцену гурту Бумбокс. Цей концерт гурту особливий тим, що це перший виступ колективу з початку повномасштабного вторгнення. Ексклюзивно для ЖВЛ Представляє поділився своїми враженнями від виступу і сам соліст гурту Андрій Хливнюк.

"Фестиваль чудовий, було щастя й радість грати для людей з перервою у два з чимось роки — це неймовірні відчуття. Приїхали побратими мої з різних напрямків фронту — це для мене дуже велика радість і честь", — зазначив для ЖВЛ Представляє фронтмен гурту Бумбокс Андрій Хливнюк. 

Підтримати свого приятеля та привітати його з таким грандіозним повернення на велику сцену прийшли не тільки його побратими з різних напрямків, але й Святослав Вакарчук, Даніель Салем, Ліда Лі та багато інших медійних та відомих особистостей. 

Бо, як відомо, колектив вже тривалий час не виступав в Україні, адже соліст гурту служить в ЗСУ. Та попри це музикант дуже часто збирав гроші закордоном під час благодійних концертів. Музичний фестиваль Atlas United 2024 об'єднав сотні зірок й тисячі українців теж задля благодійної мети зібрати 100 мільйонів гривень на потреби Збройних сил України. 

Раніше Андрій Хливнюк показав, яким чином трансформує свою лють в дію та розповів про те, як помстився росіянам за Охматдит. 

Новини по темі