Щоб більше заробляти: популярний актор Євген Ламах розповів, що освоїв нову професію, яка не пов'язана з акторством

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Український актор Євген Ламах зізнався, що освоїв нову професію через фінансові проблеми під час війни
1+1

Український актор Євген Ламах зізнався, чи можна прожити на акторську зарплатню

Поділитися:

Актор, зірка фільмів Крути 1918 та Мирний-21 Євген Ламах у коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 розповів, що освоїв нову професію через фінансові проблеми під час повномасштабної війни.

Він зізнався, що витратив усі заощадження на донати і був змушений шукати роботу, бо акторських заробітків не вистачало на життя.

«Всі гроші, які в мене були, заощадження, я витратив на донати та волонтерську діяльність. Потрібно було якось жити і я вирішив, що мені потрібна якась спеціальність. Це монтаж, створення креативів, написання постів. Але дуже важко, акторство для мене легше набагато», - повідомив актор.

Ламах також зізнався, що нещодавно внаслідок російської ракетної атаки помер його знайомий.

«Після недавнього обстрілу один знайомий загинув. Я паралельно працюю у компанії правильного харчування, у маркетинг-відділі. І уламок, на жаль, прилетів на кухню виробництва. І загинув кухар. Це дуже важко. Я був на цей момент на зйомках під час обстрілу», - розповів він.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Абсолютно дивне відчуття»: актор та військовослужбовець Олексій Тритенко розповів про свою першу відпустку

Новини по темі