"Усі різні, але всі достойні", — Тімур Мірошниченко про дитяче “Євробачення-2023” та український результат

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Тімур Мірошниченко про дитяче “Євробачення-2023”

Ведучий “ЖВЛ представляє” Тімур Мірошниченко поділився враженнями від фіналу дитячого “Євробачення-2023”.

Поділитися:

Ведучий “ЖВЛ представляє”, що виходить щодня о 9:15 у "Сніданку з 1+1", Тімур Мірошниченко розповів свої враження від фіналу дитячого “Євробачення-2023”.

У неділю, 26 листопада, у Франції, в Ніцці, відбувся фінал дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2023". Переможницею стала учасниця з Франції Зої Клозюр, а дев'ятирічна українка Анастасія Димид опинилася на п'ятому місці. Тімур Мірошниченко вже майже 20 років є офіційним коментатором “Євробачення”. Одразу після фіналу він поділився своїми думками щодо виступу українки та атмосфери конкурсу загалом.

Тімур Мірошниченко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Моя акторська історія ще не розкрита повністю”: Тімур Мірошниченко розповів про зйомки у серіалі “Коло омани” на “1+1 Україна”

За його словами, цьогоріч на пісенному дитячому конкурсі всі 16 представників були гідні перемоги. Насамперед Тімур відзначив, що для нього не було очевидного переможця чи аутсайдера.

“Усі різні, але всі достойні. Мені, приміром, і Арханна з Естонії дуже припала до душі, але посіла передостаннє місце. І вся перша пʼятірка (Франція, Іспанія, Вірменія, Велика Британія та Україна) сподобались. І десь так би й мали на мою думку бути, але трохи в іншому порядку. Зої Клюзюр з Франції дуже потужно виступала, з шикарним номером та вокалом, тому цілком заслужено перемогла і в глядацькому голосуванні (а це глядачі зі 175 країн світу голосували!), і в голосуванні національних журі”, — каже ведучий.

Дитяче Євробачення 2023

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко отримав нагороду «Тато року 2023»

Тімур Мірошниченко зізнався, за кого цього року вболівали його діти:

“Старші діти Мія і Маркуся, звичайно, вболівали за нашу Анастасію Димид — їм сподобалась і сама Настя і пісня. Як чули її, одразу підтанцьовували”.

Дитяче "Євробачення"

Сам Тімур зазначив, що йому хотілось би бачити Україну в першій трійці лідерів, тому результати журі, які віддали Анастасії 9 місце, здивували

"Настя точно заслужила значно більше балів від них. Цього року я також коментував зі спеціально облаштованого укриття - такі реалії часу. До речі, коментаторська кабінка була стилізована в англійському стилі, таке собі нагадування про Ліверпуль і цьогорічне доросле «Євробачення». Слава богу, під час самої трансляції в Києві не лунали сигнали тривоги, тож все пройшло якнайкраще”, — каже ведучий.

Тімур також додає, що цього разу дитяче “Євробачення-2023” відзначилося “дорослою” картинкою та гарною сценою з залом.

Новини по темі