В формі та зі зброєю: Тіна Кароль пройшла військову підготовку на полігоні

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Тіна Кароль пройшла військову підготовку на полігоні - фото

Тіна Кароль з'явилася у військовій формі на полігоні та пройшла підготовку з ветеранами Азова

Поділитися:

Українська співачка Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки Резервіст разом із ветеранами Азова, йдеться у сюжеті «ЖВЛ представляє» у «Сніданку з 1+1».

Кароль пройшла курс військової бойової підготовки за напрямом тактична медицина за протоколом ASM MARCH, який включав у себе поводження зі зброєю, практику зі стрільби, використання радіозв'язку, інженерну підготовку та бойове злагодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль у "Пісні мого життя" пригадала найбільшу поразку на початку кар'єри

На фото та відео, опублікованих на Instagram-сторінці «Резервіст», можна побачити, як Кароль у військовій формі вчиться надавати допомогу потерпілому, накладає джгут та стріляє у мішень.

«Я пройшла курс військової підготовки. Я громадянка України, і це мій вибір. Потрібно свідомо розуміти, що відбувається та знати, як допомогти людям і собі, адже ми живемо у війні. У мене позивний «Мама не хвилюйся». Для мене – особлива честь спілкуватися та отримати досвід від ветеранів Азова. Я здобула неймовірний досвід та знання», - поділилася враженнями Кароль.

Тіна Кароль

Тіна Кароль

Тіна Кароль

Тіна Кароль

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках «ЖВЛ представляє» у «Сніданку з 1+1», що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

Новини по темі