«Вже не болить»: В'ячеслав Хостікоєв прокоментував конфлікт із Ольгою Сумською та відповів, чи помирився з нею

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
В'ячеслав Хостікоєв зізнався, чи помирився зі своєю тіткою Ольгою Сумською після конфлікту

В'ячеслав Хостікоєв зізнався, чи помирився зі своєю тіткою Ольгою Сумською після конфлікту через позицію Антоніни Паперної

Поділитися:

Син актриси Наталії Сумської, український актор, зірка комедії Скажене весілля-3 В'ячеслав Хостікоєв прокоментував конфлікт зі своєю тіткою Ольгою Сумською ексклюзивно у ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Раніше Сумська жорстко відреагувала на заяви Хостікоєва про те, що він не підтримує мовчазної позиції своєї двоюрідної сестри Антоніни Паперної, яка після початку повномасштабного російського вторгнення живе і будує кар'єру в РФ.

В ексклюзивному коментарі ЖВЛ Представляє актор зізнався, що так і не помирився із Сумською після її заяв на його адресу. Він зазначив, що вони не чують один одного і не можуть порозумітися:

«Якщо в майбутньому ми зможемо дійти миру і порозумітися, було б непогано. Вже так не болить, бо я це прийняв, воно так і має бути. Не чуємо один одного і не хочемо розуміти. Кожен залишився при своїй думці. Ніхто нічого не дивився, як воно є насправді. Нехай воно залишається так, як є», - розповів Хостікоєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркові новини: Ольга Сумська висловилась про доньку в росії, а Ріанна шокувала новиною про третю вагітність

Нині актор присвячує себе волонтерству, дубляжу та театру. Одна з найгучніших ролей Хостікоєва – Дем'ян Халявський у гучній виставі Конотопська відьма. Актор зазначає, що театр організовує спецпокази та проводить благодійні спектаклі, щоб наблизити перемогу.

«Будуть благодійні спектаклі і мерч випускатиметься, щоб допомогти ЗСУ. Щоб вся ця навала залишила нас у спокої. І ми мали змогу оплакати всіх, кого з нами немає і почати відновлюватись», - каже він.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Новини по темі