«Ти так любив Україну»: Віктор Павлік показав фото покійного сина та зворушив зверненням до нього

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Віктор Павлік зворушив щемливим зверненням до покійного сина у роковини його смерті - відео

Віктор Павлік зворушив щемливим зверненням до покійного сина у роковини його смерті

Поділитися:

Український співак Віктор Павлік у річницю смерті сина Павла присвятив йому щемливий допис на своїй сторінці в Instagram, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Павлік опублікував відео з архівними світлинами сина, який помер від раку чотири роки тому. На кадрах Павла знято у військовій формі. Зазначимо, до хвороби він вступив до Академії СБУ та склав присягу. У публікації Павлік зазначив, що впевнений у тому, що якби син був живий, він захищав би Україну.

«Синочок, ти давав присягу на вірність Батьківщині і так тобі і не довелося стати в ряди наших збройних сил. Але я думаю, що з небес ти все бачиш і максимально підтримуєш своїх побратимів. Ти так любив Україну», - написав співак.

У ролику також звучала пісня Павліка Мій ангел – композиція, яку він присвятив сину.

Нагадаємо, у Павла Павліка було діагностовано саркому у віці 19 років. Протягом двох років він боровся із хворобою та пройшов 18 курсів хіміотерапії та курс променевої терапії. Його стан погіршився навесні 2020 року, а вже у червні того ж року стало відомо, що Павло припинив лікування. 7 серпня 2020 року він помер у хоспісі.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак Віктор Павлік вперше прокоментував конфлікт з колишньою дружиною: "Я тобі, Лора, віддам все, що ми нажили"

Новини по темі