Тренерка "Голосу країни-13" Юлія Саніна в модном образі від українського бренду отримала нагороду BAFTA за Євробачення 2023 (фото)

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

У Великій Британії відзначили британсько-українське Євробачення 2023.

Поділитися:

У Великій Британії на головній телевізійній премії "BAFTA Television Awards" відзначили минулорічне Євробачення. Про це детальніше розповіли у "ЖВЛ представляє". 

Юлія Саніна

inst: the_hardkiss

Українсько-британське шоу отримало нагороду в номінації "найкраще шоу в прямому етері". У цій номінації українсько-британська команда обійшла концерти з нагоди коронації Чарльза II та фестиваль пам'яті британського легіону. На сцену за нагородою вийшли креатори шоу та ведучі Євробачення 2023 Юлія Саніна та Ганна Водінгем.

Саніна

inst: the_hardkiss

Як вже помітили фешн-оглядачі, Юлія вийшла на сцену в білосніжній сукні від українського бренду Валері Ковальська. Сукня оздоблена шифрованими вставками, що притаманні багатьом речам цієї марки.

Сама Юлія поділилась дописом про вибір сукні на своїй сторінці в instagram:

"Звичайно, для такої важливої події як BAFTA TV Awards я обрала тотал-лук від українських дизайнерів. Для мене це принципово важливо. Сукню для церемонії обирали між чорною класичною та більш екстравагантною. Вибрали більш помітну — вона яскрава, але при цьому дуже ніжна", - прокоментувала свій образ в соцмережах тренерка "Голосу країни-13".

Юлія Саніна

inst: the_hardkiss

До того ж, співачка згадала, як проходив минулорічний конкурс, що приніс їй цю почесну нагороду:

"Рік пройшов з цього дня. Памʼятаю все до дрібниць, але досі важко повірити, що все це було зі мною. Знайомство з командою ВВС та Євробачення, зустріч з Королем, неймовірно доброзичливі Ганна, Алісія, Грем. Десятки інтервʼю для міжнародних ЗМІ, в кожному з яких говоримо про Україну, Ліверпуль у кольорах українського прапору, моменти шаленої гордості за нашу країну та культуру, найкрутіші єврофани, мільйони глядачів по всьому світу в прямому ефірі... Дала тоді собі дозвіл насолоджуватися кожною секундою, бо у таких казкових пригод завжди є мінус - швидко закінчуватися".

Юлія Саніна

inst: the_hardkiss

Дивіться більше цікавих новин про життя знаменитостей у проєкті «ЖВЛ представляє» у "Сніданку з 1+1",  що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі