«За крок до чайлдфрі»: Сергій Середа розповів про труднощі батьківства та стосунки з MamaRika

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Сергій Середа про перехідний вік син та як вдалося налагодити стосунки з MamaRika

Поділитися:

Ведучий, продюсер та чоловік співачки MamaRika Сергій Середа під час відпочинку на Atlas United 2024 розповів, які зміни відбуваються в його родині та через які випробування йому доводиться проходити. Цим він ексклюзивно поділився для випуску ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна. 

«Зараз я за крок до того, щоб бути чайлдфрі. Ну це я жартую, зрозуміло. Проте в нас зараз дуже важкий період з Давідом», — поділився Сергій Середа.

За його словами, вони з дружиною найближчим часом точно не хочуть планувати другу дитину, адже поки намагаються пройти через труднощі важкого періоду свого маленького сина. 

«У нас просто зараз відбувається перехідний вік у Давіда. Він нікого не любить, всіх б'є, кусається. Ну всі батьки через це проходили в кого дитина старша ніж 5 років, але ми зараз саме в цій точці знаходимось і тому думок про дітей поки що немає», — коментує свої труднощі батькіства Сергій Середа. 

Сергій Середа
serega_sereda/Instagram

Ще кілька місяців тому зіркова родина була на межі розриву. MamaRika публічно зізнавалась, що через сварки міг навіть полетіти стілець в стіну. Проте зараз, каже Сергій Середа, вдалося налагодити стосунки.

"У нас не так давно був такий трохи тяжкий період у нашому сімейному житті й після цього ми вирішили, що дійсно будемо давати собі відпочинки, бо ми дуже багато працюємо, заганяємось і через це ми втрачаємо одне одного і час. Тому ми вирішили, що раз на місяць ми робимо собі такі окремі вихідні, щоб мама і тато", — розповідає про своє сімейне життя Сергій Середа.

Сергій вважає, що стосунки з дружиною в них надзвичайно покращились, а посприяли цьому саме побачення і спільні вихідні. За його словами, це допомогло оживити романтику та пристрасть.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна. 

Новини по темі