Голос країни-12: дайджест перших 5 епізодів "сліпих прослуховувань" (відео)

Голос країни
Голос країни-12: дайджест за 2 жовтня — відео

12 сезон шоу "Голос країни": дивіться дайджест перших п'яти епізодів "сліпих" прослуховувань.

Поділитися:

2 жовтня на телеканалі ТЕТ стартувало продовження "Голосу країни-12", показ якого було перервано через повномасштабне вторгнення росії в Україну. Глядачі побачили дайджест перших п'яти епізодів "сліпих прослуховувань", де учасники «Голосу країни» особисто розказали, як їхнє життя змінилось після 24 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ#ТакЗвучитьНайспівочішаНаціяСвіту: учасники 12 сезону "Голосу країни" долучились до флешмобу проєкту (відео)

Нагадаємо, у продовженні сезону оголошена благодійна мета – переглядаючи випуски, глядачі зможуть допомогти нашим захисникам боротись із ворогом. «Голос країни» разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» оголошує благодійну ініціативу під назвою “Твій Голос на аерозасоби для розвідки”. Його метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову - квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Новини по темі