#ТакЗвучитьНайспівочішаНаціяСвіту: учасники 12 сезону "Голосу країни" долучились до флешмобу проєкту (відео)

Голос країни
Учасники 12 сезону "Голосу країни" долучились до флешмобу проєкту (відео)

Учасники проєкту долучились до флешмобу, щоб підтримати українців і поділитися піснею, яка стала для них символом боротьби з окупантом.

Поділитися:

З 2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться повернення 12 сезону наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни». У продовженні сезону оголошена благодійна мета – переглядаючи випуски, глядачі зможуть допомогти нашим захисникам боротись із ворогом. Подивитись «Голос країни» на каналі ТЕТ можна буде безкоштовно на Київстар ТБ з будь-якого пристрою.

Тим часом «Голос країни» у своїх соцмережах запустив флешмоб на підтримку України, щоб нагадати про талант нашої нації та продовжити боротися, співати, підтримувати одне одного та вірити у власні сили. Учасники 12 сезону «Голосу країни» вже долучились до флешмобу #такзвучитьнайспівочішанаціясвіту. 

Дивіться, як Spiv Brativ, Карина Столаба, Діана Бернат, Олександр Свіріденко, Інеса Грицаєнко та Марта Ліпчей заспівали пісня, які для них стали особистим символом спротиву після 24 лютого:

Як взяти участь у флешмобі "Голосу країни"

1. Записати коротке відео зі своїм виконанням української пісні, яка стала символом спротиву ворогу. Ті самі треки, що звучали у вас в навушниках після 24 лютого, надихали боротися за нашу Незалежність і вірити в Перемогу. Композиції про рідний дім, Україну, перемоги над ворогом та незламність духу українського народу. Це може бути спів акапельно, під фонограму або інструментальне супроводження або навіть зіграна на музичному інструменті мелодія. Доєднатись до флешмобу зможуть навіть ті, хто не вміють співати – вмикайте музику та створюйте ліпсінк.

2. Опублікувати відео в соцмережах (пост або сторіз) та відмітити сторінку «Голос країни» — goloskrainy_official

Додати 2 хештеги:
#ТакЗвучитьНайспівочішаНаціяСвіту
#ГолосКраїни12

Серед усіх учасників рандомно розіграють 10 підписок «Преміум HD» на сервіс інтерактивного телебачення «Київстар ТБ».

Результати флешмобу стануть відомі 8 жовтня.

Новини по темі