Голос країни 7 сезон 6 випуск онлайн – вибір наосліп 26.02.2017

Голос країни

Дивіться онлайн трансляцію шоу «Голос країни 7» 26 лютого на 1plus1.ua.

Поділитися:

26 лютого о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться шостий день сліпих прослуховувань вокального проекту «Голос країни 7» з новим тренерським складом, до якого увійшли Тіна Кароль, Потап, Джамала і Сергій Бабкін.

Пряма трансляція шоу Голос країни 7 сезон, 6 випуск онлайн:

Дивіться початок програми «Голос країни 7» о 21:00 на «1+1». Онлайн-трансляція шоу буде доступна на нашому сайті! Дивись прямий ефір «Голос країни 7» сезон 6 випуск 26.02.2017 онлайн!

Еміль Вілонджа енергійно заспівав пісню Louis Armstrong «Let my people go» та навіть виконав невеличкий танець на головній сцені країни. Сергію Бабкіну так сподобалися голос і харизма молодого співака, що зірковий тренер запросив юнака у свою команду.

Харизматичний юрист Антон Полунін заспівав пісню гурту «Ночные Снайперы» – «Ты дарила мне розы» та зірвав шквал оплесків серед глядачів. Проте жоден із зіркових тренерів так і не запросив вокаліста до своєї команди.

Актриса театру Галина Шкода чуттєво заспівала пісню One Republic «Apologize» та на останніх секундах свого виступу змусила Тіну Кароль натиснути на червону кнопку. Зіркова тренер переконує, що Галина Шкода – справжній талант.

Василь Радченко старанно заспівав пісню Joe Cocker «You are so beautiful», але так і не зумів потрапити в команду зіркових тренерів. Незважаючи на це, чоловік подякував залі та закликав інших учасників не опускати рук.

Юлія Лунга потужно заспівала свою версію пісні AC/DC «Highway to Hell» та повернула всі крісла зіркових тренерів. Джамала, Потап, Тіна Кароль і Сергій Бакін були в захваті від виступу учасниці. Тіна Кароль навіть попросила Юлію дати їй урок вокалу. Своїм наставником вокалістка обрала Джамалу.

Нарек Геворгян заспівав пісню Gipsy Kings «Un Amor» і змусив усіх глядачів танцювати, а Джамалу навіть підспівувати. Своїм зірковим тренером вокаліст обрав Тіну Кароль.

Анастасія Макарова заспівала пісню Анни Герман «Мы эхо». Зіркові тренери подякували вокалістці за чуттєвий виступ і запросили її приходити на «Голос країни» наступного року.

Талановита композитор Юлія Запорожець заспівала свою версію пісні Христини Соловій «Тримай» і розвернула всі крісла зіркових тренерів. Потап, Джамала, Сергій Бабкін і Тіна Кароль розпочали справжню боротьбу за талант дівчини. Своїм наставником Юлія Запорожець обрала Сергія Бабкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авторка музики до фільму «Розщеплені на атоми» взяла участь у виборі наосліп

У виконанні Сергія Гусака прозвучала пісня Bill Withers «Ain't No Sunshine», проте вокалісту так і не вдалося потрапити в команду до зіркових тренерів.

Катерина Філатова емоційно заспівала пісню Макса Фадеєва «Танцы на стёклах» та силою свого голосу повернула крісло Потапа.

Ельвіра Пономарьова ніжно заспівала пісню Lana Del Rey «Summertime Sadness» акомпануючи собі на укулеле та на останніх секундах свого виступу потрапила в команду Потапа.

Відома співачка Katya Chilly, якої глядачі не бачили на екранах понад 10 років, заспівала на «Голос країни 7» пісню «Светлица». Четверо зіркових тренерів впізнали голос вокалістки та були в захваті від її виступи. Katya Chilly довго не могла визначитися, до кого в команду піти. У результаті співачка обрала Тіну Кароль своєю наставницею.

Багатодітний батько Олег Степаненко потужно заспівав пісню гурту «U2» – «One» та розвернув зразу три крісла зіркових тренерів – Джамали, Сергія Бабкіна та Потапа. Своїм наставником співак обрав Потапа.

Новини по темі