Виконавець музики епохи бароко Меліш Роман на сцені «Голосу країни» довів Святослава Вакарчука до сліз

Голос країни
Меліш Роман на "Голосі країни" довів Святослава Вакарчука до сліз: що зробив виконавець музики епохи бароко?

Виконавець музики епохи бароко Меліш Роман вразив на сліпих прослуховуваннях «Голосу країни» своїм співом та вибором композиції.

Поділитися:

23 січня відбулася прем’єра 12-го сезону «Голосу країни». На 2 ефірі сліпих прослуховувань учасник Меліш Роман вразив тренерів та глядачів у залі фантастичним виконанням композиції музики епохи бароко та довів Святослава Вакарчука до сліз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра від "Океану Ельзи" — сингл "Весна": Святослав Вакарчук розповів про весну у своєму житті (текст пісні та відео)

Меліш Роман – професійний виконавець музики епохи Відродження і бароко. З 2013 року він вивчав старовинну музику у Швейцарії, а потім виконував її у різних світових ансамблях. На кастинг «Голосу країни» Роман прийшов з метою популяризувати музику як мистецтво:

«Я хочу показати, що академічна музика не нудна, а дуже крута, якщо її якісно виконувати. Під Баха і Вівальді не завжди засинають».

На сцені «Голосу країни» Меліш Роман виконав композицію у стилі бароко під акомпанемент клавесину. Найбільше під враженням від його виступу залишилися Святослав Вакарчук та Оля Полякова, які запросили Романа до себе в команду. Оля Полякова так прокоментувала виступ Меліша:

«Це вау-ефект, ви людина-чудо. З вами можна робити дуже цікаві еклектичні речі».

Меліш Роман

А ось Святослав Вакарчук не стримував слів та емоцій:

«Під час вашого виступу у мене були мурашки по шкірі. Запрошую вас до моєї команди: всі, кого я обираю – це люди, які зі мною відчувають музику душею».

Роман Меліш дуже оригінально та щиро відповів, кого з тренерів обирає. Він сказав:

«Коли у мене буває період безнадії, я пригадую слова з пісні:

Та нам з тобою своє робити,
Відкрити очі і далі йти!
І зуби сильно стиснувши, маму ніжно любити.
Хто ж тоді, як не ми, брати?!!»

Це слова з пісні «Океану Ельзи» «Веселі, брате, часи настали…». Таким чином Роман дав згоду піти до команди Святослава Вакарчука, який дуже емоційно відреагував на таку відповідь учасника – у нього навіть з’явилися сльози на очах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи першого ефіру (відео)

Ексклюзивно для сайту 1+1 Роман розповів про свої емоції від сліз Святослава Вакарчука:

«Я досі не можу в це повірити, це неймовірно. Але, якщо людина плакала, це означає, що я свою місію роблю правильно. Тому що музика повинна заповнювати людину емоціями. Мені дуже приємно, це просто космос!»

Дивіться виступ Романа Меліша на сліпих прослуховуваннях "Голосу країни-12:

Дивіться шоу "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі