«Наша місія в тому, щоб залишити максимальну кількість талановитих учасників у проєкті», – Андрій Мацола та Олександра Заріцька про команду «Другого шансу» на «Голосі країни»

Голос країни
«Другий шанс» на «Голосі країни»: Андрій Мацола та Олександра Заріцька поділилися враженнями від спільної роботи та розповіли, як обирають учасників у свою команду

Тренери «Другого шансу» на «Голосі країни-12» Андрій Мацола та Олександра Заріцька поділилися враженнями від спільної роботи над проєктом.

Поділитися:

23 січня на 1+1 стартував новий сезон головного вокального шоу «Голос країни». У прем’єрному ефірі стало відомо про нововведення цього сезону, яке стало справжнім сюрпризом для учасників та глядачів: у «Голосі країни» з’явилось п’яте тренерське подвійне крісло, яке зайняла команда «Другого шансу» – народний тренер Андрій Мацола та професійна співачка Олександра Заріцька, вона ж KAZKA. Вони разом збирають п’яту команду, яка змагатиметься в прямих ефірах за перемогу у шоу.

Другий шанс

Сьогодні Андрій Мацола та Олександар Заріцька завітали до «Сніданку з 1+1» і розповіли про враження від спільної роботи, про те, за якими принципом обирають учасників у свою команду, а також пояснили правила «Другого шансу» на «Голосі країни-12».

«Другий шанс» дає можливість учасникам, до яких не повернулись тренери на головній сцені, або тим, які припиняють боротьбу на наступних етапах шоу, залишитися в проєкті. В прямих ефірах «Голосу країни» учасники команди «Другого шансу» боротимуться за перемогу разом з фіналістами команд інших тренерів. У «Сніданку з 1+1» Андрій Мацола так прокоментував своє завдання на «Голосі країни-12»:

«Наша місія полягає в тому, щоб залишити максимальну кількість талановитих учасників у проєкті. 12 сезон – це, мабуть, найсильніший сезон за всю історію «Голосу країни». Ми як народні тренери обираємо наших учасників душею, серцем. Дивимося не тільки на вокальні здібності виконавців, а й на їхнє прагнення бути в проєкті».

Другий шанс

Олександра Заріцька ж поділилася враженнями від спільної роботи з Андрієм Мацолою та розповіла, що у тренерів «Другого шансу» виявилося більше спільних поглядів на життя, аніж навіть здавалося:

«Я спочатку познайомилася з сім’єю Андрія: дружиною, синами. Ми відразу знайшли спільну мову. Все було дуже душевно, по-львівськи».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Квінта про "Голос країни": "Ми не шукаємо діапазони в октави, нам важливо, як людина відчуває музику"

Андрій та Олександра зізнаються, що дійти згоди у виборі учасника їм буває непросто, але вони все одно завжди знаходять компромісне рішення: іноді через гарячі дискусії. Також тренери «Другого шансу» мають спільну думку щодо своїх переваг на шоу «Голос країни» на етапі сліпих прослуховувань. KAZKA говорить:

«Класно, що всі тренери сидять спиною до учасників, а ми їх від самого початку бачимо. Ми можемо вчасно зрозуміти, що людина просто не впоралася з хвилюванням, і її таланту треба дати другий шанс».

Другий шанс

Народний тренер Андрій Мацола  у «Сніданку з 1+1» озвучив головні правила «Другого шансу» на «Голосі країни-12»:

«На етапі сліпих прослуховувань ми набираємо до себе в команду 14 учасників з тих, до кого не повернувся жоден тренер. З цих 14-ти учасників у digital, на YouTube ми відбираємо 2-х, з якими переходимо на етап боїв. На етапі боїв ми знову добираємо у свою команду учасників з тих, кому відмовили тренери. Так само на YouTube ми відбираємо 2-х учасників зі своєї команди на нокаути. На нокаутах теж добираємо учасників від інших тренерів».

Вчора на YouTube-каналі «Голосу країни» вже з’явився перший випуск digital-версії спецпроєкту «Другий шанс». Його можна переглянути тут:

Дванадцятий сезон шоу «Голосу країни» пройде під гаслом «Так звучить твоя країна». Глядачів будуть вражати неймовірні вокалісти з різних куточків України та світу, справжні самородки, які дивуватимуть власним баченням музики, потужним вокалом та неймовірними тембрами. 

Прем’єра нового сезону  «Голосу країни» стала найкращою програмою дня та тижня на українському телебаченні з рейтингом 4,4% та часткою 14,9% за аудиторією 18-54 (50+). Перший випуск подивились 4 млн людей (охоплення за аудиторією 4+ (Укр.). Окрім того, телеканал 1+1 став лідером неділі з часткою 10,5%  за аудиторією 18-54 (50+).

Дивіться «Голос країни-12» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Вболівайте за своїх фаворитів у головному вокальному шоу країни!

Новини по темі