1+1 media school анонсувала нові курси в межах цьогорічного освітнього сезону

В 1+1 media school сартував новий сезон курсів

В 1+1 media school стартував новий сезон цікавих і корисних курсів.

Поділитися:

Як ви пам’ятаєте, нещодавно у 1+1 media school — освітнього проєкту 1+1 media – стартував новий сезон з низкою цікавих і корисних курсів. Програми курсів підлаштовані під потреби працівників медіасфери та журналістів України в умовах повномасштабної війни.

До тренерського складу курсів входять експерти-практики з багаторічним досвідом, наприклад, ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір, актриса театру ім. Івана Франка Тетяна Кришталь, керівник департаменту Big Brave Events та продюсер Володимир Завадюк, ведучий ТСН і телемарафону «Єдині новини» Святослав Гринчук, Заслужений артист України Іван Залуський та інші.

«Ми не зупиняємось впроваджувати найсучасніші та найефективніші програми навчання, засновані на практиці, та продовжуємо ділитися власною експертизою, адже вважаємо, що розуміння основних медіапроцесів, робота з медіа, критичне мислення, публічні виступи та вміння працювати з інформацією — одні з основних навичок, що мають бути притаманними сучасним людям», — прокоментувала керівниця 1+1 media school Анастасія Кузьменко.

Медіашкола

Так, уже 20 травня розпочнеться курс «Робота ведучого в кадрі». Це експрес-програма, що на 80% складається з практики. Основна її частина — це зйомки в студіях 1+1 media, заняття зі сценічної мови та роботи у кадрі. Кураторка курсу — Людмила Барбір, ведуча ранкового проєкту «Сніданок з 1+1». Курс допоможе знайти золоту середину в інтонаціях й жестикулюванні та викорінити слабкі сторони подачі.

А вже 21 травня стартує курс «Імпровізація та акторська майстерність». Освітня програма надає унікальну можливість студентам розкрити свій акторський потенціал та розвинути навички імпровізації. Курс для всіх, хто прагне покращити техніку мовлення, поринути у захоплюючий світ акторського мистецтва, імпровізації та глибокого розуміння психології особистості.

Зірковими випускниками медіашколи вже стали: ведуча шоу «Танці з зірками» Іванна Онуфрійчук, ведуча «Сніданку з 1+1» Неля Шовкопляс, керівниця 1+1 media school Анастасія Кузьменко, ведуча шоу «Ближче до зірок» Наталі Солонік, стар-продюсерка Анастасія Спириденко та інші.

Отримати детальну інформацію та зареєструватися на навчальні програми можна на сайті медіашколи за цим посиланням.

1+1 media school — освітній проєкт 1+1 media, головною метою якого є підвищення якості медіаосвіти в Україні та її доступність. Навчання відбувається у студіях і на знімальних майданчиках. Це дає студентам необмежені можливості для практики, яка складає 70% кожного курсу.
 

Новини по темі