Заява 1+1 media щодо дискредитуючої кампанії рф проти США під брендингом телеканалу 1+1 Україна

Чергова інформаційна атака ворога: заява 1+1 media про фейк

1+1 media спростували фейкове відео під брендингом телеканалу 1+1 Україна, яке було поширене у соцмережах.

Поділитися:

Пропагандистська машина рф продовжує свої атаки на інформаційне поле України — з метою дестабілізації суспільства та зриву підтримки українських Сил оборони з боку США.

Зокрема, сьогодні, 8 квітня, в месенджерах Telegram і в соцмережах активно поширюється відео, створене нібито під брендингом телеканалу 1+1 Україна, в якому йдеться про «запуск» спецпроєкту «Сполучені штати зради». Це відео — відвертий фейк, який активно поширюють кремлівські ботоферми. Цього ж дня The Washington Post попередили про те, що росія розгорнула широку мережу «тролів», аби зірвати підтримку України з боку США. Тож це відео — частина кампанії, ініційованої рф задля досягнення дестабілізаційних цілей для України.

З боку 1+1 media та телеканалу 1+1 Україна закликаємо і глядачів, і журналістську спільноту: дотримуйтеся інформаційної гігієни та не поширюйте фейк — не допомагайте ворогу вести інформаційні атаки. Ворог підступний і щоразу використовує переконливі інструменти, аби заволодіти увагою аудиторії. Користуйтеся офіційними джерелами 1+1 media та не довіряйте сумнівній інформації в інтернеті. Жодних подібних проєктів ні 1+1 media, ні телеканал 1+1 Україна не запускали, і це легко перевірити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

«Хочу відмити наші імена від бруду і крові», — командир РДК розповів Наталії Мосейчук про рейди в рф та ставлення українців

"Гай дитячих снів": у Макарові висадили іменні дерева памʼяті дітей, які загинули внаслідок повномасштабного вторгнення

 У Львові відкрився клас «Школи Супергероїв», на облаштування якого 1+1 media передала понад півмільйона гривень

Новини по темі