7 секретів елегантності, які допоможуть стати схожою на парижанку

Як мати більш елегантний вигляд
Фото: instagram/aakucherenko

Беремо приклад з французьких модниць.

Поділитися:

Іноді часу на створення жіночного і сексуального образу не вистачає. А іноді цього просто не хочеться: мода модою, але в джинсах та светрику набагато комфортніше. Та якщо сьогодні ви прокинулися з настроєм розбивати серця і привертати увагу, наші поради стануть у нагоді.

Розповідаємо на прикладах, як додати до будь-якого образу трохи французького шику і елегантності.

Шийна хустка

@newdarlings

В ідеалі — одягнута з блузкою і такого самого кольору. Але правило можна порушити. Навіть в поєднанні з футболкою шийна хустка вмить перетворить образ на більш цікавий і витончений.

Брючний костюм

@pamhetlinger

Добре, якщо обраний вами колір брюк і піджака буде виходити за межі класики. Експериментуйте з благородними глибокими відтінками — винний, смарагдовий, синій кварц — або, навпаки, з пастельною гамою.

Спідниця міді

@silkfred

Довжина до середини гомілки — не лише найтрендовіша цього сезону, але й справді виграшна для фігури. Справа в тому, що спідниці, які закінчуються трохи вище або точно по лінії колін, візуально вкорочують ноги. Міні спідниці — не завжди доречні та не всім личать.

Пояс

@igawysocka

Виглядати сексуально в мішкуватих речах oversize цілком реально. Наприклад, якщо підкреслити талію поясом. Правило діє і з жакетом, і зі светром, і з класичним пальто.

Бежеві відтінки

@aurelafashionista

Вони завжди виглядають дорого, модно і дуже делікатно. Безпрограшний варіант — бежевий total look. За бажання можна розбавити його більш яскравими аксесуарами. Їх колір підбирайте залежно від відтінку шкіри. Тим, кому личать холодні кольори, варто додати сірих акцентів. Якщо ж вам краще з теплими — придивіться до пастельних рожевих відтінків.

Сумка на згині ліктя

@imlaurenblack

Вона має добре тримати форму і просто бути зручною. Порівняйте, як виглядає один і той же образ з сумкою через плече (або об'ємною сумкою-шопером) і з класичним варіантом, який носять на згині ліктя. Різниця відчутна!

Простота і охайність

@freusbrand

«По-багатому» — не синонім елегантності. Аби виглядати як справжня парижанка, відмовтеся від яскравих принтів, вкритих «діамантами» кольє і речей, нехай і дизайнерського, але неймовірного крою. Чисті кольори і акуратність — в основі будь-якого елегантного образу.

Новини по темі