Цим знакам зодіаку пощастить у травні 2024: хто це буде

3 знаки зодіаку, яким пощастить у травні 2024
Freepik

Яким знакам зодіаку пощастить у травні 2024?

Поділитися:

Астрологи пророкують, що травень 2024 року стане місяцем удачі для трьох знаків зодіаку. Їх чекають приємні сюрпризи, нові можливості та щасливі події. Хто ж ці щасливчики?

Гороскоп на травень Овен

8 травня — Молодик у секторі грошей. Це свідчить про початок чогось нового, нові можливості для доходу, клієнтів, роботи або співпраці, що принесе хороший фінансовий результат. Цей період, від 8 до 23 травня, обіцяє прибуток. Овни можуть також отримати подарунок або фінансову допомогу.

Меркурій також принесе Овнам переговори, зустрічі, контакти та можливості для нової роботи. Вас можуть рекомендувати на певну посаду. У вас відбудеться важливе знайомство, яке змінить ваше життя на краще.

Гороскоп на травень Лев

Починаючи з 16 травня, Меркурій сприятиме Левам у виявленні їх потенціалу в роботі, кар'єрі та бізнесі. Також, молодик 8 травня принесе нові ідеї та енергію. Можливо, зміниться ваш статус. 21 травня Сонце відзначить результати вашої праці, ви можете бути винагороджені. Це може виявитися в організації вечері чи свята на вашу честь, або ж ви самі організовуєте захід, такий як вечірка, конференція чи семінар. 

Через Повня 23 травня Леви втілять свої бажання та проявлять любов до себе. Очікуйте також добрих новин про вашого дитину.Повний місяць може відкрити інформацію про вашого коханого, яку ви раніше не знали. З 24 травня Левам пророчать притік грошей.

Гороскоп на травень Терези

З 8 травня вас чекає можливість у фінансовій сфері або вам доведеться прийняти фінансове рішення. Нове знайомство стрімко зміниться на палкі та романтичні стосунки. Після Повні 23 травня ви зміните своє оточення та знайдете нових однодумців. Присвятіть цей час новиим заняттям на навчанню.

22-24 травня після об'єднання Венери та Юпітери ваша удача буде на висоті, особливо у сфері грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі