Ім'я Алла та його значення, походження, характер, особливості

Значення імені Алла: що означає та як впливає на характер

Що означає ім'я Алла? Значення та характер особистості.

Поділитися:

Жіноче ім'я Алла має потужну енергетику. Воно таке ж сильне і яскраве, як червоний колір. Які риси та особливості притаманні особистостям з ім'ям Алла?

Алла: походження та значення імені

Ім'я Алла має давньогрецьке походження та означає «інша». Православна церква пов'язує це ім'я зі святою Аллою, вдовою готського вождя, яка проживала в IV столітті на території сучасної України й постраждала за часів Атанаріха. Також існує версія, що це готське ім'я, яке означає «яскрава», «непереможна», «та, що вміє все».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ім'я Людмила та його значення, походження, характер, особливості

Алла: характер особистості

Характер Алли яскравий, пристрасний, привертає увагу. Вона наполеглива, цілеспрямована, гордовита, нікому не дасть себе в образу. Алла має високу самооцінку, не боїться брати на себе відповідальність та розв'язує свої проблеми самостійно. Алла любить командувати, тому її залізна хватка часом може спричиняти конфліктні ситуації. Щоб уникати сварок, володаркам цього імені варто частіше прислухатися до думок та почуттів оточуючих. Популярність і визнання є сенсом життя Алли. Вона дуже розумна, всебічно розвинена, тому легко може займати високі позиції в суспільстві та ставати натхненням для інших.

Алла: іменини

День ангела Алли за новими церковним календарем випадає на 27 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ім'я Марія та його значення, походження, характер, особливості

Алла: відомі українські постаті

  • Алла Горська — українська художниця
  • Алла Чурикова — український режисер, художник-мультиплікатор
  • Алла Бойко — український педагог, член-кореспондент Академії педагогічних наук України
  • Алла Свашенко — український мовознавець
  • Алла Мазур — українська телеведуча
  • Алла Кудлай — українська співачка
  • Людмила: відомі українки

Алла Мазур — легендарна українська телеведуча, авторка і незмінна ведуча "ТСН. Тиждень" для марафону "Єдині новини" та YouTube-каналу ТСН. З перших днів війни працює на інформаційному фронті України. Саме Мазур була ведучою першого в історії ефіру випуску новин ТСН 1 січня 1997 року на телеканалі 1+1. Мама школяра - сина Артема. Алла Мазур була обрана на обкладинку всесвітньо відомого французького глянцю в Україні Marie Claire. Стильна фотосесія була організована до дня народження Алли — вона з’явилася на ній після перемоги над онкохворобою — без перуки і з натуральним кольором волосся. Відважна Алла є великою підтримкою для всіх онкоодужуючих, надихає не здаватися,  вчить приймати себе, любити, бути щасливим і боротися за своє майбутнє, надає благодійну допомогу.

Алла Мазур

Дивіться "ТСН. Тиждень" з Аллою Мазур щонеділі раз на два тижні о 20:00 у загальнонаціональному марафоні "Єдині новини".

Новини по темі